Ευχάριστα νέα για την Football League

Γιώργος Ντυμένος
Ευχάριστα νέα για την Football League

bet365

Οι ομάδες της Football League βγήκαν από την οικονομική επιτήρηση που τους είχε επιβληθεί.
Η Football League δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της. Κυρίως λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν. Αλλωστε ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η σέντρα. Πάντως τα τελευταία 24ωρα γίνονται κινήσεις ώστε να «ανακουφιστούν» οι ομάδες.
Καταρχήν προτάθηκε στην ΚΕΔ να αλλάξει ο τρόπος αποπληρωμής των διαιτητών μετά από κάθε ματς, κάτι που αναμένεται να δεχθεί η Ομοσπονδία, στην οποία υπάγεται η ΚΕΔ. Εφόσον περάσει η ρύθμιση, πλέον οι ομάδες δεν θα καταβάλουν τα χρήματα στους ρέφερι πριν τη σέντρα, αλλά θα έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι την επόμενη Παρασκευή, εφόσον παίζουν Σαββατοκύριακο ή Δευτέρα. Ετσι θα αποφεύγονται φαινόμενα να μην φτάνουν τα χρήματα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων σε ορισμένες αναμετρήσεις και να γίνονται... έρανοι στις εξέδρες.
Εκτός των άλλων οι ομάδες της Football League... βγαίνουν από επιτήρηση. Αυτό σημαίνει πως θα σταματήσουν οι έλεγχοι κάθε τρεις μήνες – σε περίπτωση που υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες οι ποινές ξεκίναγαν από «προειδοποίηση», συνέχιζαν με πρόστιμα, ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις αφαίρεσης βαθμών – και παράλληλα όλες οι ομάδες πλέον έχουν «αδειοδότηση». Ετσι τον Γενάρη όσες είχαν το καλοκαίρι σχετικό πρόβλημα με περιορισμούς μεταγραφών, π.χ. Καλλιθέα, θα μπορούν να κάνουν κανονικά προσθήκες.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα