Βέροια - Αγροτικός 2-1

Βέροια - Αγροτικός 2-1

Γιώργος Ντυμένος
Βέροια - Αγροτικός 2-1

bet365

Η Βέροια «γύρισε» το ματς με τον Αγροτικό και πήρε τη φιλική νίκη με 2-1.
Ο Αντονις που ακόμη δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς με την Βέροια, «έκλεψε» την παράσταση στο σημερινό φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα (2-1). Ο ομογενής χαφ που αγωνίζεται στην ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ήταν ο κορυφαίος της και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε να αγωνιστεί.
Ισως και λόγω των πολλών απουσιών που είχε ο Θωμάς Γράφας, αφού για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν οι Λόπεζ (άρρωστος), Κάλβο, Παπαδόπουλος (τραυματίες), Μπαλάφα (πρόβλημα στα δόντια), Τόμας (μικροενοχλήσεις), Σισίνιο (θεραπεία), Ναβαλόφσκι, Μεληκιώτης (διεθνείς).
Η ομάδα του Ευόσμου άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Φελίπε, όμως στο δεύτερο μισό η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα των Βίτι (53΄, με πέναλτι) και Ασίγκμα (85', με κεφαλιά).
Κυρίως στο δεύτερο μισό η Βέροια ήταν καλύτερη, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν δόθηκε πέναλτι στον Αγροτικό σε χέρι του Σισοκό. Η σύνθεση της«βασίλισσας» ήταν η εξής: Καντιμοίρης, Καλί ( 46΄Σισοκό), Μαραγκός ( 46΄Μελισσης), Μαλόν ( 46΄Ασίγκμπα), Χαροντάκης, Παπαστεργιανός ( 65΄Λινάρδος), Ά ρτσε ( 74΄Κωνσταντινίδης), Αντονι, Βασιλαντωνόπουλος ( 74΄Μαυριάς), Σαρπόνγκ ( 61΄Μίλιεβιτς), Καπετάνος (46΄Βίτι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα