Φιλική νίκη για Πλατανιά με 2-1 επί του Κισσαμικού (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική νίκη για Πλατανιά με 2-1 επί του Κισσαμικού (vid)

bet365

Ο Πλατανιάς έχοντας παίκτες με μειωμένο ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής επικράτησε με σκορ 2-1 του Κισσαμικού σε φιλικό ματς. Οι Ντιλαβέρ και Μπανανά οι σκόρερ.
Από την πλευρά του ο Παράσχος χρησιμοποίησε ειδικότερα στο α' ημίχρονο παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής. Αυτοί είναι ο Γιορέντε, ο Ντεβέσα, ο Ηλιάδης, ο Ντιλαβέρ και ο Στάθης, που είχαν έτσι την ευκαιρία να δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Μάλιστα, ο Βόσνιος άσος είναι αυτός που σημείωσε το 1-0 στο 30ο λεπτό, αξιοποιώντας την ασίστ του Γιορέντε που έπαιξε στη γνώριμη θέση του αριστερού μπακ.
Στο β' μέρος έπαιξαν οι πιο... βασικοί για τον Πλατανιά, με έναν εξ αυτών, τον Γιάγια Μπανανά να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 68’ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον. Το γκολ για την ομάδα του Καστελίου σημείωσε ο Αλέξης Σελινιωτάκης μετά την σέντρα από τον Κουρέλλα και την κεφαλιά - πάσα του Γκούμα.
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
10' Σουτ από τον Σταθάκη μετά από πλασαριστή εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο Σίλβα, ο Κοκκαλάς αποκρούει.
22' Κόρνερ από τον Ντίνα, κεφαλιά από τον Καρυπίδη άουτ.
27' Φάουλ του Σταθάκη από πλάγια θέση, άουτ.
30' (1-0) Ασίστ του Γιορέντε για τον Ντιλαβέρ, που με πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Πλατανιά.
38' Φάουλ από τον Ντίνα άουτ.
48' (1-1) Σέντρα από τον Κουρέλλα για τον Γκούμα ο οποίος με κεφλιά πάσα βρίσκει τον Σελινιωτάκη που ισοφαρίζει.
66' Σέντρα του Αποστολόπουλου για τον Γιακουμάκη, η κεφαλιά του οποίου καταλήγει άουτ.
67' Ωραίο σουτ από τον Τιάγκο Σίλβα, η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Πλατανιά.
68' (2-1) Φάουλ του Βάντερσον, κεφαλιά από τον Μπανανά και... γκολ.
75' Φάουλ από τον Μανούσο, η μπάλα άουτ.
82' Σουτ από τον Μάριο Μαρτίνεθ, ο Κοκκαλάς μπλοκάρει.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (83’ Λαμπίρης), Στάθης (46’ Αποστολόπουλος), Καρυπίδης (46’ Κάργας), Πριντέτα (46’ Μπανανά), Γιορέντε (46’ Βάντερσον), Μουνάφο (46’ Γκνιάτιτς), Ντεβέσα (46’ Στανισάβλιεβιτς), Γουνδουλάκης (46’ Ζίκο, 69’ Σκουλουδάκης), Ντίνας (46’ Μενδρινός), Ηλιάδης (46’ Μανούσος) και Ντιλαβέρ (46’ Γιακουμάκης).
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσερκέζος (69’ Παγώνης), Σταθάκης (46’ Ενγκουέμ), Παντελάκης, Κουρέλλας (69’ Τσοντάκης), Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (69’ Μάριο Μαρτίνεθ), Γκούμας (86’ Αντωνιάδης), Θέος (60’ Μίλιτς), Ποκόνγκ και Μάντζης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα