Ο... killer Ιντέγε και η διάκριση του Σεπτεμβρίου!

Δημήτρης Τομαράς
Ο... killer Ιντέγε και η διάκριση του Σεπτεμβρίου!

bet365

Ο Ιντέγε Μπράουν βάζει στην Super League 1 γκολ ανά 2,2 τελικές και ενώ έχει 5 τέρματα σε συνολικά 11 προσπάθειες. Στο top-3 για τον κορυφαίο παίκτη του Σεπτεμβρίου στην χώρα του ο διεθνής άσος!

Δεν έχει σταματημό φέτος το επιθετικό κρεσέντο του Ιντέγε. Αυτήν την στιγμή ο Νιγηριανός άσος είναι πρώτος σκόρερ στην Λίγκα με 5 γκολ και ενώ έχει τον 2ο καλύτερο συντελεστή σκοραρίσματος ανά τελικές.

Βάζει 1 γκολ ανά 2,2 τελικές ενώ ο Κριστιάν Λεντέσμα έχει 1 τέρμα ανά 1,7 τελικές και είναι στην θέση Νο2 έχοντας βρει 3 φορές δίχτυα στην Super League. Ο επίσης 2ος Μάρκους Μπεργκ έχει 3 τέρματα σε 17 τελικές όμως. Συνολικά ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έχει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 10 αναμετρήσεις φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα στη Νιγηρία είναι σε εξέλιξη μεγάλο γκάλοπ για τον παίκτη του μήνα Σεπτεμβρίου. Ο Ιντέγε έχει μπει στην τελική τριάδα μαζί με τους Άλεξ Ιβόμπι και Κελέτσι Ιχεανάτσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα