Νικητής στο ντέρμπι των Κ-15 ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Νικητής στο ντέρμπι των Κ-15 ο Ολυμπιακός

bet365

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Super League Κ-15 οι Παίδες του Ολυμπιακού, κερδίζοντας 2-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο Κορωπί παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στο 22' ο Τσάβος βγάζει ωραία ασίστ στον Σουρλή ο οποίος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (0-1) ενώ στο 48’ μετά από κόρνερ του Μούκα ο Τιμολέων με πλασέ μέσα από την περιοχή «γράφει» το 0-2 για τον Ολυμπιακό.
Στο 45’ ο Ολυμπιακός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία για γκολ με τον Τόλιο όπως και στο 53' ο Αρσενίδης και στο 59’ ο Νικόλης. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 67’ με πέναλτι (χέρι του Τιμολέωντα) του Τουρκοχωρίτη. Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης τόνισε μετά από τον αγώνα: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα αφού όταν είσαι στον Ολυμπιακό έχεις πάντα μεγάλες απαιτήσεις. Ήταν μια δίκαιη νίκη σε μια δύσκολη έδρα μ’ έναν καλό αντίπαλο αλλά είναι μόνο η αρχή. Ο δρόμος είναι μακρύς και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Σαλάτας, Μητρόπουλος, Νούσης, Σιατούνης, Δημοσθενιάδης, Σακελαρόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Νιάρχος, Λαζαρίδης, Φοίνικης. Αγωνίστηκαν και οι Βόσος, Σιάφακας.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Τσάβος, Νικόλης (69’ Παπαγεωργίου), Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας, Τόλιος (46’ Καρακώστας), Μούκα, Παπαδόπουλος (60’ Αρσενίδης-82’ Τζανετής), Σουρλής (77’ Ντότης) και Κεραμίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα