Παρουσία Ιμπαγάσα το 6ο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Παρουσία Ιμπαγάσα το 6ο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Παρουσία Ιμπαγάσα το 6ο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού

Το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε το πρωί του Σαββάτου τις... πύλες του για να φιλοξενήσει το 6ο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να δίνει το παρών.

Περισσότεροι από 160 προπονητές και στελέχη από τις 45 Σχολές του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και στην Κύπρο δίνουν δυναμικό παρών στο σεμινάριο για να ενημερωθούν από τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και από τους συνεργάτες της για θέματα ποδοσφαίρου, ιατρικής και οργάνωσης Ακαδημιών. Η μεγάλη έκπληξη προς τα μέλη των Σχολών ήταν φέτος η παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα.
 
Ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος και νυν βοηθός του Πάουλο Μπέντο έδωσε το παρών και αποθεώθηκε. Μίλησε για τη σημασία της Ακαδημίας και των Σχολών ενώ δέχτηκε δεκάδες ερωτήσεις από τους προπονητές. Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η βράβευση του Κούλη Καραταϊδη, ο οποίος είναι επικεφαλής στη Σχολή Μενιδίου, από τον Άριελ Ιμπαγάσα. Δύο προσωπικότητες του Ολυμπιακού έσμιξαν και αποθεώθηκαν από τους συνέδρους. 
 
Παράλληλα κατά την 1η ημέρα ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού διά του Γενικού Γραμματέα του Αντώνη Γλύκα βράβευσε όλους τους προπονητές και γυμναστές της Ακαδημίας που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό καθώς και τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη. Οι προπονητές και τα στελέχη των Σχολών του Ολυμπιακού γευμάτισαν στο «Vammos» ενώ ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους του «Γ. Καραϊσκάκης».

Best of internet