«Όμηρος» των απεργιών ο ΠΑΟΚ

«Όμηρος» των απεργιών ο ΠΑΟΚ

«Όμηρος» των απεργιών ο ΠΑΟΚ

bet365

Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα διανυκτερεύσει το βράδυ του Σαββάτου στο Βελιγράδι, θα ταξιδέψει αεροπορικώς ως τα Σκόπια και από εκεί οδικώς θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Οι απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στα ελληνικά αεροδρόμια έκανε «άνω κάτω» το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στο Βελιγράδι για το σημερινό φιλικό με την Παρτιζάν.

Το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε η αποστολή να αναχωρήσει, με πτήση της Air Serbia για τη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όμως η ακύρωση των περισσοτέρων πτήσεων προς την Ελλάδα ανέτρεψε τον προγραμματισμό.

Ετσι, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα παραμείνει το βράδυ του Σαββάτου στο Βελιγράδι, το πρωί της Κυριακής θα πετάξει προς τα Σκόπια και από εκεί οδικώς θα φτάσει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα