Επέστρεψε ο Κουλιμπαλί, ενοχλήσεις ο Ρέις

Επέστρεψε ο Κουλιμπαλί, ενοχλήσεις ο Ρέις

Νίκος Ρόλλας
Επέστρεψε ο Κουλιμπαλί, ενοχλήσεις ο Ρέις

bet365

Στο Κορωπί βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Κουλιμπαλί, ο οποίος όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το φιλικό στην Ελευσίνα. Εκτός και ο Ρέις.

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, αφού αποδεσμεύτηκε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να τον υπολογίζει για το κυριακάτικο φιλικό με τον Πανελευσινιακό, καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Νούνο Ρέις, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Κοτσόλης, Ιμπάρμπο, Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα, Τελάντερ και Λεντέσμα απουσίασαν με άδεια, όπως και οι Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο και Εμποκού, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο φιλικό παιχνίδι με τoν Πανευλευσινιακό, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γ. Ρουμελιώτης».

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Σάμπα, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Ιβανόφ, Ρινάλντι. Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος και Σερβιλάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα