Μπακασέτας: «Το αποτέλεσμα μετράει» (vid)

Μπακασέτας: «Το αποτέλεσμα μετράει» (vid)

bet365

Τις δυσκολίες που συναντά με τις αλλαγές θέσης, παραδέχτηκε ο Μπακασέτας, που τόνισε η Εθνική είναι... οικογένεια.

Τους τρεις βαθμούς κρατάει η Ελλάδα από το ματς με την Κύπρο, με τον Τάσο Μπακασέτα να παραδέχεται πως δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Εθνικής.

«Αν θέλουμε να πάμε μπροστά, πρέπει πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο, να βελτιωνόμαστε Αν σήμερα νομίζουμε ότι γίναμε σούπερ ομάδα και πως όλα τέλειωσαν, δεν θα πετύχουμε τίποτα. Δεν ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, αλλά το αποτέλεσμα μετράει πιο πολύ και είμαστε χαρούμενοι για του τρεις βαθμούς».

Για την αλλαγή φιλοσοφίας της Εθνικής, που πλέον σκοράρει περισσότερο, σχολίασε: «Είτε κερδίζεις με 5 και 6 γκολ, είτε με 1, οι βαθμοί είναι οι ίδιοι. Όλα έρχονται από την άμυνα και καλό είναι να κερδίζεις, έστω και με… μισό μηδέν. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει αλλάξει η Εθνική, γιατί δεν ήμουν πιο παλιά, άρα δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να σχολιάσω. Ξέρω πως από τότε που ενσωματώθηκα, είδα μία ομάδα με οικογενειακό κλίμα και όλα τα παιδιά έχουν στόχο να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Όσο για την θέση που έπαιξε και την νέα αλλαγή του, τόνισε πως: Δεν θέλω να πω ψέμματα, η αρχή είναι δύσκολη. Πρέπει να συνηθίσεις στις διαφορετικές απαιτήσεις που έχει η κάθε θέση, όμως εγώ πάντα δουλεύω με τον προπονητή μου για να βελτιώνομαι και να μπορώ να παίζω όπου χρειαστεί.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όποιος παίζει ποδόσφαιρο έχει στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Προτιμό να έρθει ένα αποτέλεσμα έτσι, παρά να παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο και να φέρουμε μία ισοπαλία. Στην Εσθονία υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, και είναι η νίκη».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα