Σταφυλίδης: «Η πρόκριση θα κριθεί με τους μεγάλους»

Σταφυλίδης: «Η πρόκριση θα κριθεί με τους μεγάλους»

Σταφυλίδης: «Η πρόκριση θα κριθεί με τους μεγάλους»

bet365

Ο Κώστας Σταφυλίδης, που αγωνίστηκε σε μια σχετικά άγνωστη θέση για τον ίδιο, μίλησε για τη νίκη και τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί κόντρα σε Βέλγιο και Βοσνία.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΟΤΕ:

«Δεν είναι 2/2, είναι 3/3 γιατί κερδίσαμε και την Ολλανδία και ας ήταν φιλικό, ήταν μια σημαντική νίκη. Είμαστε βελτιωμένοι θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το τι έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο για τη νίκη: «Το πάθος γιατί δεν το παρατήσαμε σε καμία περίπτωση. Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με τις συνθήκες να μην είναι οι κατάλληλες. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά κάποιες φορές δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να κρατήσουμε το πάθος και όλα θα πάνε καλά».

Για την θέση που αγωνίστηκε: «Είναι αποφάσεις του προπονητή αυτές. Ήθελε να καλύψω το κενό του Σάμαρη. Έχω αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και κάποιες φορές στη Φούλαμ σε αυτή τη θέση. Προσπάθησα, έδωσα το 100% και ο προπονητής θα κρίνει αν τα πήγα καλά. Είναι δύσκολο γιατί έχω παίξει ελάχιστα, πρέσαρα όσο περισσότερο μπορούσα, το έκανα σε ικανοποιητικό βαθμό και ευτυχώς κερδίσαμε».

Για το παιχνίδι με την Εστονία: «Θα παίξουμε κόντρα στις αδύναμες ομάδες στο ξεκίνημα και θα είναι καλό και ευχάριστο να έχουμε 9 βαθμούς, αλλά η πρόκριση θα κριθεί στα παιχνίδια με τους μεγάλους. Το σημαντικό είναι να μη χάσουμε στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε εκτός».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα