«Μπίδης»: Οικογένεια μας η εθνική Ελλάδος!

«Μπίδης»: Οικογένεια μας η εθνική Ελλάδος!

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης χαρακτήρισε την εθνική Ελλάδος ως... οικογένεια του, αναφέρθηκε στο ταλέντο της εθνικής Κύπρου, αλλά και την πίκρα που άφησε το αποτέλεσμα!

Ο αρχηγός της Κύπρου, που πέρασε κι από την Ελλάδα ως παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην φάση που προηγήθηκε του 1-0 λέγοντας ότι μάλλον ήταν επιθετικό φάουλ στον ίδιο!

«Ήταν ένας όμορφος αγώνας μεταξύ δύο χωρών με κοινά χαρακτηριστικά. Η εθνική Ελλάδος είναι φίλοι και οικογένεια μας» τόνισε ο «Μπίδης» και πρόσθεσε: «Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία. Ίσως να μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Το πρώτο γκολ ίσως ήταν επιθετικό φάουλ και το δεύτερο άτυχη στιγμή. Εμείς σαν εθνική Κύπρου κρατάμε μια καλή εμφάνιση και το ταλέντο που δείξαμε εκτός συνόρων. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η πρόκριση, αλλά έχουμε μπροστά παιχνίδια να δείξουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα