Βέλγιο - Βοσνία 4-0

Gazzetta team
Βέλγιο - Βοσνία 4-0

bet365

Οι κόκκινοι διάβολοι ήταν... καυτοί στις Βρυξέλλες, διέσυραν τη Βοσνία με 4-0 και πέτυχαν το δυο στα δυο! Χαλαρά η Εσθονία.

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Κομπανί, Βερμάλεν, Ντε Μπρόινε, Ναϊνγκολάν, Ντεμπελέ, το Βέλγιο ήταν εντυπωσιακό, διέσυρε 4-0 τη Βοσνία κι έκανε το δυο στα δυο στον όμιλο! Οι Κόκκινοι διάβολοι ήταν... καυτοί δημιουργικά, ενώ και στο δεύτερο παιχνίδι τους κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Η Βοσνία ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό, το Βέλγιο πήρε με το... καλημέρα τον έλεγχο κι έκανε ό,τι ήθελε στο ματς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 26' ήρθε το πρώτο γκολ. Αδέξια αντίδραση από τον Σπάχιτς και το αυτογκόλ έβαλε μπροστά τους Βέλγους. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μέρτενς μοίρασε εξαιρετικά στον Αζάρ, ο οποίος πέτυχε το 2-0. Ο Αλντερβάιρελντ στο 60' πέτυχε το 3-0 πάλι από ασίστ του Μέρτενς, ενώ στο 79' ο Λουκάκου διαμόρφωσε το 4-0. Είχε προηγηθεί άλλωστε η απίθανη χαμένη ευκαιρία του...

Eύκολα η Εσθονία
Την πρώτη της νίκη στον όμιλο πέτυχε η Εσθονία, καθώς επικράτησε 4-0 του Γιβραλτάρ. Βέβαια, το ξέσπασμα ήρθε στο β' μέρος, αφού στο πρώτο 45λεπτο οι Εσθονοί δεν κατάφεραν να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 47' ο Κάιτ από ασίστ του Βασιλίεβ πέτυχε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βασιλίεβ βρήκε δίχτυα από πάσα του Μπαράνοβ. Ο Κάιτ στο 70' σημείωσε το 3-0 και ο Μοσνίκοβ διαμόρφωσε το 4-0 στο 88'.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα