Το παίρνει πάνω του ο Στραματσόνι για Κουτρουμπή!

Το παίρνει πάνω του ο Στραματσόνι για Κουτρουμπή!

Το παίρνει πάνω του ο Στραματσόνι για Κουτρουμπή!

Οι συζητήσεις με τον Γιώργο Κουτρουμπή για την ανανέωση του συμβολαίου έχουν «παγώσει» και από Δευτέρα αναλαμβάνει δράση ο Ιταλός τεχνικός, ώστε ο Έλληνας άσος να παραμείνει στο «τριφύλλι».  

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γιώργος Κουτρουμπής αποτελεί μία από τις «αδυναμίες» του Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει περάσει αρκετές ώρες μιλώντας στον Έλληνα στόπερ, ώστε να αξιοποιήσει πλήρως το ταλέντο του και να μην παραμείνει στάσιμος. Ο «Κούτρου» έχει βελτιωθεί αισθητά υπό τις οδηγίες του «Στράμα» και ο Ιταλός τεχνικός έχει εισηγηθεί εδώ και καιρό την ανανέωση του συμβολαίου που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή έχουν «παγώσει», μιας και όλο αυτό το διάστημα δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές. Υπό τον φόβο ενός πιθανού «ναυαγίου» και με δεδομένο πως από τον Ιανουάριο ο Κουτρουμπής θα μπορεί να συζητήσει και να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, ο Στραματσόνι αναλαμβάνει από Δευτέρα τις διαπραγματεύσεις, όπως είχε κάνει και σε αρκετές μεταγραφικές περιπτώσεις το καλοκαίρι που πέρασε.

Ο Ιταλός έχει αποδείξει πως είναι καλός διαπραγματευτής και σε πρώτη φάση δεδομένα θα μικρύνει την απόσταση. Αν υπολογίσουμε και το επιτυχημένο παρελθόν του, τότε είναι καλό σημάδι η εμπλοκή του στην υπόθεση...

Best of internet