Βλάνταν Ίβιτς: «Νιώθω περίεργα…» (vid)

Gazzetta team
Βλάνταν Ίβιτς: «Νιώθω περίεργα…» (vid)

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς νοιώθει αυτό το διήμερο «σαν στο σπίτι του», αλλά όπως είπε στους Σέρβους δημοσιογράφους τα συναισθήματά του είναι περίεργα ενόψει του φιλικού αγώνα με την Παρτιζάν.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Παρτιζάν, αγωνίστηκε για έξι χρόνια και είναι η ομάδα την οποία υποστηρίζει από μικρό παιδί.

Το Σάββατο, πάντως, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την «πρώτη αγάπη του» ως προπονητής του «Δικεφάλου» στο φιλικό προς τιμήν του στενού φίλου του, Σάσα Ίλιτς.

Διαβάστε τι είπε ο Βλάνταν Ίβιτς στους Σέρβους δημοσιογράφους λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Παρτιζάν:

«Νιώθω περίεργα γιατί θα παίξω κόντρα στην αγαπημένη μου ομάδα για πρώτη φορά σαν προπονητής. Στο παρελθόν έχω παίξει σαν παίκτης φιλικά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως είναι η πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Βελιγράδι απέναντι στην ομάδα στην οποία έχω περάσει έξι χρόνια και την υποστηρίζω από μικρός.

Όμως είμαι επαγγελματίας και ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι αυτό ήταν στο πρόγραμμα. Χάρηκα που οργανώσαμε αυτό το παιχνίδι με την Παρτιζάν, θέλουμε να δούμε τον ρυθμό, αλλά και κάποιους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Για εμάς είναι μια μέρα στην οποία πρέπει οι ποδοσφαιριστές να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που περιμένουμε και στα επίσημα παιχνίδια που θα έχουμε μπροστά μας».

Για την παρουσία του στην Παρτιζάν και την επιστροφή του στο Βελιγράδι σχολίασε:

«Όταν περνάς έξι χρόνια σε μια ομάδα, είναι λογικό να τα θυμάσαι. Πέρασα εδώ ωραίες στιγμές. Κάποιες φορές ήμουν χαρούμενος, άλλες στεναχωρημένος, ειδικά όταν χάνεις. Το προπονητικό κέντρο φτιάχτηκε το 1999, εγώ ήρθα στην Παρτιζάν το 1998, σήμερα βλέπω τα ίδια πρόσωπα εδώ, δεν έχουν αλλάξει δουλειές και χάρηκα που τους είδα και πάλι από κοντά».

 

Τελευταία Νέα