Ντε Λαουρέντις: «Εδινα περισσότερα στον Ιγουαΐν»

Ντε Λαουρέντις: «Εδινα περισσότερα στον Ιγουαΐν»

bet365

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επανήλθε στο θέμα Ιγουαΐν, λέγοντας ότι του πρόσφερε περισσότερα λεφτά από όσα η Γιουβέντους.

Ο πρόεδρος της Νάπολι είναι ορεξάτος τις τελευταίες μέρες και κάνει συνεχώς δηλώσεις για διάφορα θέματα. Ετσι, αφού είπε αυτά που έπρεπε να πει για τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών, αφού είπε και ότι θέλει ένα νέο γήπεδο... 20.000 θέσεων για τους Παρτενοπέι, τώρα μίλησε για τον Αρκάντιους Μίλικ και τον Γκονσάλο Ιγουαΐν.

«Ο Αρκάντιους είναι ένας φανταστικός μαχητής. Τώρα όλοι λένε ότι ο Ιγουαΐν είναι από άλλο πλανήτη, ότι είναι ο καλύτερος φορ αλλά θυμάμαι ότι όταν είχε έρθει στη Νάπολι δεν ήταν όλοι σίγουροι για αυτόν, ίσως επειδή δεν έπαιζε πάντα βασικός στη Ρεάλ και στην εθνική Αργεντινής. Τώρα όλοι λένε ότι είναι σε άλλο επίπεδο, ίσως σε δύο χρόνια να λένε τα ίδια για τον Μίλικ», είπε αρχικά ο Ντε Λαουρέντις και στη συνέχεια εστίασε στον Αργεντίνο, ο οποίος το καλοκαίρι σόκαρε τους πάντες δίνοντας τα χέρια με τη Γιουβέντους.

«Μας έγινε μια πρόταση από την Αρσεναλ, στη συνέχεια έγινε μια πρόταση και από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είχα μιλήσει απευθείας με τον πρόεδρο της αλλά θεώρησα ότι το ποσό που μας πρόσφεραν δεν ήταν το σωστό. Δεν ήμασταν έτοιμοι να πουλήσουμε τον Ιγουαΐν, για μένα δεν ήταν προς πώληση. Πριν ένα χρόνο του είχα προτείνει ένα νέο 5ετές συμβόλαιο και του έδινα περισσότερα λεφτά από αυτά που παίρνει τώρα στη Γιουβέντους».

 

SERIE A Τελευταία Νέα