Βούκιτς: «Τα καλύτερά μου χρόνια σε ΠΑΟΚ»

Βούκιτς: «Τα καλύτερά μου χρόνια σε ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βούκιτς: «Τα καλύτερά μου χρόνια σε ΠΑΟΚ»

bet365

O Ζβόνιμιρ Βούκιτς μίλησε και στο επίσημο site της Παρτιζάν, για τις δύο μεγάλες του αγάπες. Τον Δικέφαλο και τον σύλλογο του Βελιγραδίου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την παρουσία του στην Παρτιζάν: «Πέρασα έξι χρόνια στην αγαπημένη μου Παρτιζάν, απλά δεν υπάρχουν λόγια, δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου, επειδή ήταν η πραγματοποίηση των ονείρων μου. Αν θα πρέπει να ξεχωρίσω μια σεζόν και έναν αγώνα, αυτά θα ήταν το 2003, όταν ήμουν ο καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 γκολ και το 2011, όταν νίκησαμε τον Ερυθρό Αστέρα 2-0 και υπέγραψα το φύλλο αγώνα ως αρχηγός. Ωστόσο, κάθε σεζόν μου με την Παρτιζάν είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα».
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στην Παρτιζάν και στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ πέρασα υπέροχες στιγμές, έπαιξα μεγάλος και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για έναν παίκτη και μεγαλύτερο κίνητρο από το ένα ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει το όνομα σου. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι σαν τους Grobari, το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι και η ενέργεια τους είναι πρωτοφανής. Για αυτό ανυπομονώ για το ματς το Σάββατο να νιώσω ξανά αυτό το αίσθημα… αδελφοσύνης και φιλίας, το ίδιο χρώμα και το ίδιο πάθος».
Για τον Σάσα Ίλιτς: «Τώρα τρέχει περισσότερο. Είναι ένας θρύλος για την Παρτιζάν. Ένας ολοκληρωμένος παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, κάποιος που ήταν πάντα θετική επίδραση για τους άλλους και έδινε πάντα το μέγιστο των δυνατοτήτων του, υπάρχουν πολλές ιστορίες για τον «Σάλε»».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα