«Ο Ιντέγε 'ανέστησε' τον Ολυμπιακό και απέδειξε την αξία του»!

«Ο Ιντέγε 'ανέστησε' τον Ολυμπιακό και απέδειξε την αξία του»!

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ιντέγε 'ανέστησε' τον Ολυμπιακό και απέδειξε την αξία του»!

bet365

Εγκωμίων συνέχεια για τον Ιντέγε Μπράουν από ΜΜΕ της Αφρικής και το πως κέρδισε την... μάχη του βασικού από τον Όσκαρ Καρντόσο σε Ολυμπιακό.
«Μπορεί να απειλήθηκε η θέση του λόγω της έλευσης του έμπειρου επιθετικού Όσκαρ Καρντόσο το καλοκαίρι, ωστόσο ο Iντέγε πάλεψε στις προπονήσεις, δεν έχει σταματήσει να σκοράρει στην Ελλάδα και κατάφερε να... 'αναστήσει' τον Ολυμπιακό με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα κρίσιμο ματς.
Κέρδισε την θέση του βασικού, έδειξε την αξία του και συνεχίζει να τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», είναι μία εκ των αναφορών των media της Αφρικής για τον Ιντέγε. Ο διεθνής φορ έχει ήδη 6 γκολ και 2 ασίστ σε 10 ματς με Ολυμπιακό φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα