Ξάνθη: Το story με τον Λουτσέσκου

Γιώργος Ντυμένος
Ξάνθη: Το story με τον Λουτσέσκου

bet365

Τι ακριβώς συνέβη με το «ενδιαφέρον» της Αλ Χιλάλ στο πρόσωπο του 47χρονου τεχνικού.
Στον πάγκο της Ξάνθης θα συνεχίσει οριστικά ο Λουτσέσκου, καθώς το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει τις τελευταίες ημέρες η Αλ Χιλάλ «ατόνησε». Το gazzetta.gr σας μεταφέρει τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες γύρω από την περίπτωσή του, η οποία πάντως στα αραβικά ΜΜΕ παρουσιάζεται ως «κλεισμένη». Αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Ας δούμε το story.
1)Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται να έχει βγει στην αγορά για προπονητή με μπάτζετ που ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο αυτό το ποσό θα δαπανηθεί μόνο για «μεγάλο» όνομα.
2)Μάλιστα το... εννοούν. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως «χτύπησαν» την πόρτα πολλών γνωστών τεχνικών, όπως οι Μαντσίνι, Βίλας Μπόας και Γιολ. Αλλά... άκρη δεν έβγαλαν.
3)Τους προτάθηκε ο Λουτσέσκου, η περίπτωσή του εξετάστηκε ως εναλλακτική, αλλά με ποσό περίπου στο ένα «χαρτί».
4)Οι ισχυροί άνδρες της ομάδας – στην προκειμένη περίπτωση πρίγκιπες κτλ – θέλουν ένα «μπαμ» και η περίπτωση του κατά τα άλλα ικανότατου 47χρονου κόουτς ποτέ δεν βρέθηκε στην κορυφή της λίστας τους.
5)Υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες πως και οι φίλοι της ομάδας δεν «ψήθηκαν» τρελά στο ενδεχόμενο πρόσληψης του Λουτσέσκου. Κυρίως γιατί δεν είναι το «όνομα» που ήθελαν.
6)Σε απλά ελληνικά ο Λουτσέσκου φαίνεται πως ήταν για την Αλ Χιλάλ μία «εύκολη» περίπτωση, την οποία ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να ενεργοποιήσουν. Απλά στην Σαουδική Αραβία αναζητούσαν κάτι καλύτερο – όχι από πλευράς ικανοτήτων αλλά «ονόματος» - ενώ και ο 47χρονος δεν έδειξε να «ψήνεται» ιδιαίτερα στο ενδεχόμενο να φύγει από την Ευρώπη. Αλλωστε μην ξεχνάμε πως το οικονομικό στην περίπτωσή του, δεν παίζει κανέναν μα κανένα λόγο.
Μάλιστα στην σημερινή προπόνηση, ο Γιάννης Παπαδημητρίου μίλησε για λίγο στους παίκτες της ομάδας, μεταφέροντάς τους πως οριστικά ο Ρουμάνος θα συνεχίσει στην ομάδα. «Είχε μία εξαιρετική πρόταση, αλλά δεν ήθελε να φύγει. Πιστεύει στην ομάδα και σε εσάς», τους είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα