Οι «μεταγραφές» του Οκτωβρίου

Γιώργος Ντυμένος
Οι «μεταγραφές» του Οκτωβρίου

bet365

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, για διάφορους λόγους, αν και λογίζονται ως βασικοί, ουσιαστικά δεν έχουν παίξει ακόμη. To gazzetta.gr τους παρουσιάζει!
Κανονικά οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Κανά μήνα πριν, στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο μετά την διακοπή, σε αρκετές περιπτώσεις θα έχουμε... προσθήκες. Για διάφορους λόγους υπάρχουν παίκτες που λογίζονται ως βασικοί, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αγωνιστεί καθόλου ή ελάχιστα. Τόσο «νέοι», όσο και «παλιοί». Ας δούμε λοιπόν ορισμένες «μεταγραφές του Οκτωβρίου».
ΕΛΙΝΙ ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Οι Αρκάδες πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στην Σούπερ Λιγκ και έχουν αρκετά προβλήματα. Ο Ελίνι Δημούτσος είναι ένας... λόγος που γίνεται αυτό, καθώς ουσιαστικά δεν έχει παίξει καθόλου. Στην πρεμιέρα υπέστη κάταγμα στα πλευρά, αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με τον Πανιώνιο και μετά τέθηκε νοκ άουτ. Μετά την διακοπή επιστρέφει, η ομάδα θα έχει και πάλι το βασικό της «εξαρο-οκτάρι» και λογίζεται ως «μεταγραφή του Οκτωβρίου».
ΝΙΚΟΣ ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
Ατυχος στάθηκε ο 25χρονος αμυντικός, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα τραυματισμού. Ετσι φέτος έχει παίξει μόνο 36 λεπτά και δεν είναι τυχαίο ότι ο Ηρακλής αντιμετωπίζει προβλήματα «πίσω». Πλέον δείχνει αρκετά καλά και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Γηραιού. Ετσι λογίζεται ως «μεταγραφή του Οκτωβρίου».
ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο ΠΑΣ έχει κάνει πολύ καλή εκκίνηση, αλλά και με αρκετή δόση τύχης. Π.χ. με Πλατανιά και Κέρκυρα τα... χρειάστηκε, αλλά συνολικά πήρε τέσσερις πόντους. Από την αρχή της σεζόν ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει αρκετές απουσίες, με κυριότερη στα μετόπισθεν εκείνη του Αλέξη Μιχαήλ. Ο «κάπτεν» δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μετά τα ευρωπαϊκά ματς λόγω μίας τενοντίτιδας και συνολικά ο ΠΑΣ έχει δεχθεί 66 τελικές σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Κατά μέσο όρο 16,5 σε κάθε αγώνα. Πλέον επιστρέφει και λογίζεται ως «μεταγραφή του Οκτωβρίου».
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΓΟΥΑΛΑΣ – ΞΑΝΘΗ
Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν πέρσι εκ των κορυφαίων της ομάδας του. Φέτος όμως είναι πολύ άτυχος. Ξεκίνησε τη σεζόν τραυματίας, χτύπησε στην Τούμπα και έλειψε ξανά. Ετσι έχει παίξει ως τώρα μόνο 82' και η Ξάνθη «πονά». Μάλιστα είναι τέτοιο το κενό που αφήνει, ώστε στο αριστερό άκρο της άμυνας μετατοπίζεται συνήθως ο Λουσέρο, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα και στον άξονα. Ο Γουάλας αναμένεται να επιστρέψει και λογίζεται ως «μεταγραφή του Οκτωβρίου».
ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΚΑΜΑΒΟΥΚΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Στο Αγρίνιο υπέστησαν μεγάλο «σοκ» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παπάζογλου λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ετσι «έχασαν» τον βασικό τους ανασταλτικό μέσο. Στην έξτρα περίοδο του Σεπτεμβρίου αναζήτησαν την καλύτερη δυνατή λύση και απέκτησαν τον Καμαβουάκα. Ο Τογκολέζος ήρθε αργά, μόλις στα Χανιά έπαιξε για λίγα λεπτά και πλέον μετά την διακοπή θα είναι στο 100%. Αυτόματα το «δίδυμο» των Μάκου-Μάρκος Πάουλο θα πάρει «ανάσες». Ετσι λογίζεται ως «μεταγραφή του Οκτωβρίου».
ΛΟΣΕΜΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΕ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ο Λεβαδειακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του μετά την είσοδο στην ομάδα του Τόνι Σίλβα. Τώρα περιμένει και τον Καραμπουέ. Ο 28χρονος έχει αγωνιστεί ως τώρα μόνο για 24 λεπτά, καθώς ήταν ανέτοιμος αφού αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο. Οπως και πολλοί άλλοι στην Λιβαδειά. Πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς, «χτυπά» την πόρτα της ενδεκάδας και λογίζεται ως «μεταγραφή του Οκτωβρίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα