Πιέζουν να γίνει άμεσα σέντρα σε Football League!

Δημήτρης Τομαράς
Πιέζουν να γίνει άμεσα σέντρα σε Football League!

bet365

Συνεχείς διεργασίες και επαφές σε Football League με στόχο να γίνει σέντρα στις 22 - 23 Οκτωβρίου. Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Οι ιθύνοντες της FL προσπαθούν να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα προκειμένου να αρχίσει άμεσα η κατηγορία. Ευρισκόμενοι σε ανοιχτή γραμμή και με την ΓΓΑ και τον Σταύρο Κοντονή για το ζήτημα των καμερών και των κυκλωμάτων παρακολούθησης στα γήπεδα.

Ένα ζήτημα που ήταν βασικό... αγκάθι για τη μη έναρξη της Football League μαζί με τα τηλεοπτικά. Από την διοργανώτρια Αρχή αυτό που διαρρέεται είναι πως καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να γίνει σέντρα το συντομότερο δυνατόν. Αρχικά είχε πέσει μία πρόταση ακόμα και γι' αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που ήταν αδύνατο να συμβεί. Ο πρόεδρος της FL είχε προτείνει έναρξη για 15 - 16 Οκτωβρίου, ωστόσο η πιθανότερη ημερομηνία για να ξεκινήσει η σεζόν είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr το διήμερο 22 - 23 Οκτωβρίου. Όπως και να έχει, έχουμε μπει σε μία περίοδο όπου ασκούνται πιέσεις και γίνονται επαφές και διεργασίες για όσο το δυνατόν πιο άμεση σέντρα στην FL.

Υπενθυμίζεται πως το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει την Δευτέρα 10/10 και ώρα 14:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Εκλογή εκπροσώπων για την Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ (Παρασκευή 14/10/2016, ώρα 10:00, στην Αθήνα, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, οδός Αγίου Νικολάου και Ιλίου, Βουλιαγμένη) σύμφωνα με το Καταστατικό και των Κώδικα Αρχαιρεσιών.
2. Διάφορα Θέματα.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα