Καλλιθέα - ΑΕΚ 0-4

Καλλιθέα - ΑΕΚ 0-4

Γιώργος Τσακίρης
Καλλιθέα - ΑΕΚ 0-4

bet365

Η Ενωση κέρδισε εύκολα, όπως αναμενόταν, την Καλλιθέα (0-4) και προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς με την Λάρισα.

Το φιλικό με την Καλλιθέα το χρειαζόταν η ΑΕΚ ώστε να έχει ματς στα πόδια της πριν πάει στη Λάρισα για ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι Κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν στο Ελ Πάσο σοβαροί και μετέτρεψαν τον αγώνα σε μια καλή προπόνηση, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να βλέπει αυτά που ήθελε από τους περισσότερους. Πολύ καλός ο Αραβίδης στην επανεμφάνιση του, έδειξε ότι έπρεπε να παίξει στο Καραϊσκάκη ο Γαλανόπουλος, γύρισε με γκολ ο Αλμέιδα και αυτό είναι θετικό από κάθε άποψη.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες φάνηκε από πολύ νωρίς, με την ΑΕΚ να πλησιάζει στο γκολ πολύ εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι εντυπωσιακό. Ο Χριστοδουλόπουλος όμως, στο 3', δεν κατάφερε να σκοράρει στην κενή εστία μετά το λάθος του Ντούνη ενώ στο δίλεπτο 12'-13' ο Αραβίδης σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι! Η Καλλιθέα προσπαθούσε να πρεσάρει ώστε να δυσκολέψει την κυκλοφορία της Ενωσης αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε, με τους Κιτρινόμαυρους να απειλούν ξανά στο 32' με την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου που έφυγε άουτ και να ανοίγουν το σκορ στο 35' με πολύ ωραίο πλασέ του Πατίτο στο παραθυράκι (0-1).

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους άρχισαν και οι αλλαγές από τον Κετσπάγια, με τους Μπακάκη και Τσέλιο να παίρνουν τις θέσεις των Γκάλο και Πατίτο. Ο Τσέλιος πήγε να παίξει σαν 10άρι και ο Χριστοδουλόπουλος αριστερά, με την ΑΕΚ να κάνει το 0-2 στο 57' με κεφαλιά του Αραβίδη μετά την σέντρα του Ντίας. Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε αλλαγή σχεδόν κάθε λεπτό και σχεδόν κάθε λεπτό έκανε φάση και η ομάδα, με το 0-3 να έρχεται στο 60' από τον Πλατέλλα, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Γαλανόπουλο και απέφυγε και τον Ντούνη. Λίγα λεπτά μετά, στο 67', ήταν η σειρά του Αλμέιδα να σκοράρει από κοντά μετά το γύρισμα του Μπακάκη (0-4), για να ακολουθήσουν, όταν πλέον είχαν χαλαρώσει αρκετά τα πράγματα, δυο-τρεις καλές φάσεις για την Καλλιθέα.

Ο Κετσπάγια, πάντως, συνέχιζε τις αλλαγές, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2 για το τελευταίο 15λεπτο, με τους Μανωλά-Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, τον Λαμπρόπουλο στα χαφ, τους Αλμέιδα-Πέκχαρτ επιθετικό δίδυμο, τον Ζόριτς αριστερό χαφ και τον Τσέλιο σε αντίστοιχο ρόλο δεξιά.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (46' Μπακάκης), Τσιγκρίνσκι (61' Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Ντίας (62' Ντίντακ), Γιόχανσον (71' Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Πλατέλλας (76' Πέκχαρτ), Χριστοδουλόπουλος (58' Αλμέιδα), Πατίτο (46' Τσέλιος), Αραβίδης (68' Ζόριτς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα