Τώρα, όντως, γελάνε στον Απόλλωνα...

Τώρα, όντως, γελάνε στον Απόλλωνα...

bet365

Επίσημη θέση στον Απόλλωνα Σμύρνη για τις δηλώσεις του Παρπέξ δεν θα υπάρξει. Το gazzetta.gr όμως σας μεταφέρει το πως έχουν αντιδράσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» διαβάζοντας τις δηλώσεις του Γάλλου.

«Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Χάναμε 1-0 και ισοφαρίσαμε. Μπορείς να κερδίσεις το ματς, αλλά κάνεις τα πάντα για να χάσεις. Είναι ακατανόητο. Ο προπονητής γελούσε με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Γνώρισα δέκα προπονητές στη Νιμ και ποτέ δεν είδα τέτοιο», αυτή η δήλωση του Παρπέξ είναι ένα μέρος μεταξύ των αρκετών, όχι και τόσο κολακευτικών σχολίων που έκανε για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το αν, όμως, υπήρξε εντολή από τον Μπάμπη Τεννέ για να χάσει ο Απόλλων το ματς από τους πρωταθλητές Ελλάδας, πέρα από την θέση του Σταμάτη Βελλή και του Μπάμπη Τεννέ, ασχολίαστο δεν έμεινε το γεγονός αυτό και από ανθρώπους της ομάδας που παραμένουν στην ομάδα.

Τα εν λόγω λόγια τα υποβαθμίζουν χαρακτηριστικά, ενώ κάποιοι αναρωτιούνται «πως είναι δυνατόν να είδε ότι γελούσαμε από τη στιγμή που ως αναπληρωματικός ήταν στο γήπεδο μαζί με τους άλλους που δεν ήταν στην 11άδα»;

Επίσης, από τον Απόλλωνα θυμίζουν ότι στο εν λόγω ματς, ο Απόλλων ισοφάρισε και παραλίγο να πάρει και θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Τα μόνο γέλια που υπήρξαν τότε, είναι κάποια ειρωνικά για τη διαιτησία, που έδωσε ένα ανάποδο οφσάιντ, ενώ και τώρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»... γελάνε με τα όσα είπε ο Γάλλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα