Αυτούς θέλει ο Πεπ για τη Σίτι των ονείρων του!

Αυτούς θέλει ο Πεπ για τη Σίτι των ονείρων του!

bet365

Ποια είναι τα σχέδια του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη Σίτι; Ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που ονειρεύεται ο Καταλανός για να κάνει την ομάδα του αχτύπητη;

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα πηγαίνει... τρένο σε Αγγλία και Ευρώπη. Αν δεν ήταν κι η ήττα από την Τότεναμ, οι «πολίτες» θα ήταν αήττητοι.

Τρωτά σημεία στην σούπερ ομάδα του Πεπ υπάρχουν όμως, όπως για παράδειγμα η άμυνα, ενώ και στην επίθεσή του δεν έχει πολλές λύσεις.

Μετά τον Αγουέρο, υπάρχει για μπροστά μόνο ο Ιχεανάτσο, ενώ ο προβληματικός λόγω τραυματισμών Κομπανί κι ο αναξιόπιστος Οταμέντι τον κάνουν να θέλει και ένα παίκτη για παρτενέρ του Στόουνς.

Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος; Σύμφωνα με την «Mirror» ο Μπονούτσι, βρίσκεται ψηλά και στη λίστα του Γκουαρδιόλα. Μάλιστα, για να τον κάνει δικό του είναι διατεθειμένος να δαπανήσει τα 67.000.000 ευρώ που αξιώνει η «Γιούβε».

Για την άμυνά του όμως έχει κι άλλα σχέδια κι αυτά ακούν στο όνομα Έκτορ Μπεγερίν. Ο παίκτης μάλιστα δείχνει πολύ ζεστός να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Τα 45.000.000 ευρώ είναι ένα ποσό που μπορούν να ντύσουν τον Ισπανό δεξιό μπακ στα γαλάζια.

Όσο για την επίθεση, λίγο μετά τις δηλώσεις του Ομπαμεγιάνγκ ότι ήταν σε επαφές με τη Σίτι, έρχεται το εν λόγω δημοσίευμα να ρίξει κι άλλο... λάδι στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι μπορεί η Ντόρτμουντ να απαιτεί 100.000.000 ευρώ για τον στράικερ από την Γκαμπόν, αλλά πιστεύεται ότι με ένα ποσό της τάξης των 60.000.000 ευρώ θα... γίνει η δουλειά!

Σα να γίνεται... ψιλοκαλή η Σίτι με αυτές τις προσθήκες. Ε;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα