Περιμένει την αστυνομία για το σκάνδαλο η FA

Gazzetta team
Περιμένει την αστυνομία για το σκάνδαλο η FA

bet365

Η Αγγλική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να αναλάβει καμία δράση για το σκάνδαλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αν πρώτα δεν ολοκληρώσει την έρευνά της η αστυνομία.

Η Daily Telegraph έβαλε... φωτιά στο αγγλικό ποδόσφαιρο με την έρευνά της. Μεταμφιεσμένοι δημοσιογράφοι βιντεοσκόπησαν τον Σαμ Άλαρνταϊς να δέχεται μίζες για να διευκολύνει υποτιθέμενη εταιρεία από την Άπω Ανατολή να ξεπεράσει τους κανονισμούς της FA και να αποκτήσει δικαιώματα ποδοσφαιριστών ως τρίτο μέρος. Εκτός από τον Άλαρνταίς, ο οποίος παραιτήθηκε, η εφημερίδα αποκάλυψε ότι υπάρχουν ανάλογα στοιχεία και για 8 νυν και πρώην προπονητών Premier League, οι οποίοι έπαιρναν μίζες για μεταγραφές παικτών.

Ο Άλαρνταϊς παραιτήθηκε, η Αγγλική Ομοσπονδία βρέθηκε στο στόχαστρο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι περιμένει να ολοκληρώσει η αστυνομία την έρευνά της και ότι μέχρι τότε δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις αποκαλύψεις της εφημερίδας. Στην επίσημη τοποθέτησή της επανέλαβε ότι περιμένει από την Telegraph να ακούσει τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις της για πλήρη αποκάλυψη όλων των στοιχείων που έχει στη διάθεσή της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα