Δρακόπουλος: «Σκέφτομαι να βοηθήσω...»

Δρακόπουλος: «Σκέφτομαι να βοηθήσω...»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Σκέφτομαι να βοηθήσω...»

bet365

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλή, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Το ότι σκέφτεται να βοηθήσει οικονομικά τον Ηρακλή, αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θόδωρος Δρακόπουλος, μέσω των όσων είπε στον «Arena FM». Παράλληλα άφησε πολλές αιχμές για τον Νίκος Καγιούλη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την έναρξη του πρωταθλήματος:
«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα η οποία είναι διεκδικήτρια του τίτλου. Είναι και θέμα ψυχολογίας, πρέπει να κερδίσουμε γιατί έχουμε και δυο πιο βατά ματς τις δυο επόμενες αγωνιστικές . Τέταρτη αγωνιστική πάμε στον Δούκα, που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι».
Για την ποδοσφαιρική ομάδα:
«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, θα πρέπει να βρεθεί λύση επειγόντως γιατί είναι κοντά στο να καταστραφεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, που είναι η βάση όλων. Αυτοί οι άνθρωποι που είναι εκεί πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τον Ηρακλή. Και δεν έχουν και κανέναν τίτλο για να διοικήσουν μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Είναι ντροπή για τον Ηρακλή να έχουμε αυτούς τους ανθρώπους εκεί. Μιλάω για τον Καγιούλη , τον Παπαθανασάκη και όλους αυτούς.
Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου να βοηθήσω και στο ποδόσφαιρο. Το μπάσκετ είναι πρώτο για μένα, αλλά μπορώ να συμμετάσχω σε μια προσπάθεια Ηρακλειδέων. Νομίζω ότι είναι και η μόνη λύση για να πάει καλά η ομάδα αλλά και ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Μπορώ να βοηθήσω οικονομικά με όσες δυνάμεις έχω. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να μπω μπροστά σαν πρόεδρος αλλά μπορώ να είναι κοντά και να βοηθήσω οικονομικά.
Πιστεύω ότι κάποιος κάνεις σωστή διαχείριση μπορείς να έχεις μια ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και να πηγαίνει καλά. Εμείς έχουμε καλή ομάδα και πολύ καλό προπονητή».
Για την έξωση που ετοιμάζονται να κάνουν:
«Πολύ καλά θα τους κάνουν…».
Για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Δεν ήμουν αλλά έμαθα ότι όντως υπήρχαν, «φουσκωτοί» που δημιούργησαν πρόβλημα, εκτός της ασφαλείας. Όταν είσαι καθαρός δεν χρειάζονται προστασίες, καμία προστασία, δεν φοβάσαι τίποτα. Και προκαλούν και τον κόσμο».
Για τις 400.000 ευρώ που έχει βάλει ο κ.Καγιούλης στον Ηρακλή:
«Που τα έβαλε; Άμα ο Καγιούλης έχει βάλει 400.000 ευρώ στο ποδόσφαιρο, εγώ έχω βάλει 2 εκ.ευρώ στο μπάσκετ…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα