Πανιώνιος: Πώς έγινε το deal με τον Μασούντ!

Ο Ανσαριφάρντ πήρε πρωτοβουλία και πρότεινε στον Πανιώνιο να πάρουν τον Μασούντ

Πανιώνιος: Πώς έγινε το deal με τον Μασούντ!

Πανιώνιος: Πώς έγινε το deal με τον Μασούντ!

Οι δύο Ιρανοί είναι «κολλητοί» και με μεσολάβηση του 26χρονου φορ Καρίμ Ανσαριφάντ ήρθε στους «κυανέρυθρους» και ο συμπατριώτης του!

Το ιρανικό ποδόσφαιρο έχει για κατά καλά μπει στη ζωή μας. Βλέπετε η παρουσία των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μασούντ  στον Πανιώνιο, γοητεύει... Αμφότεροι μας έχουν... συσταθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρώτος από πέρσι και φέτος έχει παρέα. Στην συγκεκριμένη λέξη δεν μπαίνουν εισαγωγικά, γιατί  οι δυο τους είναι κολλητοί. Το  gazzetta.gr σας μεταφέρει πως ήρθε το καλοκαίρι ο διεθνής χαφ στην πλατεία...
 
Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά και είχαν συχνή επικοινωνία. Ο 26χρονος φορ  έλεγε στον συμπατριώτη του μόνο καλά λόγια, τόσο για την ομάδα όσο και για την Ελλάδα. Ο 32χρονος χαφ σε ανύποπτη στιγμή του μετέφερε την πρόθεσή του να έρθει και εκείνος στα μέρη μας, κάτι που θα γίνονταν πραγματικότητα άμεσα. Ομως τότε κανείς τους δεν το ήξερε. 
 
Οταν έφυγε ο Μπακασέτας ήταν γνωστό σε όλους πως οι «κυανέρυθροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός «δεκαριού». Τότε ο Ανσαριφάρντ μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας και την τότε τεχνική ηγεσία πως ο κολλητός του αγωνίζεται σε αυτή τη θέση. Αναφέρονταν στον Μασούντ. Ο οποίος μάλιστα «ψήνεται» να έρθει. Στην Πλατεία του είπαν πως θα τον... ψάξουν και αμέσως μόλις διέκριναν το ταλέντο του, ήρθαν σε επαφή μαζί του και ο παίκτης μπήκε στο αεροπλάνο για την Αθήνα.
 
Ετσι λοιπόν έγινε ένα εκ των κορυφαίων καλοκαιρινών deals του καλοκαιριού. Οταν ένας φίλος μίλησε για έναν άλλον... 

Best of internet