Προληπτικά εκτός ο Ιμπάρμπο, στη Δανία ο Τελάντερ

Προληπτικά εκτός ο Ιμπάρμπο, στη Δανία ο Τελάντερ

Προληπτικά εκτός ο Ιμπάρμπο, στη Δανία ο Τελάντερ

Ο Κολομβιανός εξτρέμ έχει μια σύσπαση στην γάμπα αλλά το επόμενο διήμερο θα μπει στις προπονήσεις. Ξανά σε ειδικό γιατρό ο Ράσμους Τελάντερ για να βρει λύση στο μεγάλο πρόβλημά του.  

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ταλαιπωρείται από μία σύσπαση στην γάμπα και σήμερα έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο. Δεν είναι κάτι σοβαρό και αναμένεται να μπει άμεσα στις προπονήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στην Λεωφόρο.

Από κει και πέρα, ο Ράσμους Τελάντερ απουσίασε από την προπόνηση, καθώς βρίσκεται στην πατρίδα του. Ο λόγος για το νέο ταξίδι στην Δανία έχει να κάνει με το πρόβλημα στο πέλμα που τον ταλαιπωρεί και δεν του επιτρέπει να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα. Ο δυναμικός στόπερ θα πάρει ακόμη μία συμβουλή, στο «τριφύλλι» θα τον περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο, ωστόσο, όσο δεν λύνεται το πρόβλημα τόσο οι πιθανότητες για την παραμονή του θα λιγοστεύουν.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» ξεκίνησε με γυμναστήριο και ακολούθως χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες όπου έπαιξαν παιχνίδι σε μικρό χώρο, εναλλάξ.
Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί(αναμένεται να επιστρέψει αύριο) απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Χατζηγιοβάννης, Αγγελόπουλος, Πίσπας και Μπουζούκης.  Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:30 το πρωί.

Ο Ζέκα πήρε άδεια...

Best of internet