Τσίμιροτ: «Όλοι με αγκάλιασαν στον ΠΑΟΚ»

Τσίμιροτ: «Όλοι με αγκάλιασαν στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τσίμιροτ: «Όλοι με αγκάλιασαν στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται στην αποστολή της Βοσνίας για τα δυο παιχνίδια με Βέλγιο και Κύπρο και μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τον ΠΑΟΚ και τις εμπειρίες του από την Ελλάδα.

Ο Βόσνιος μέσος αναφέρθηκε στην πορεία του στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν ξέχασε να μιλήσει και για την πρώην ομάδα του, τη Σαράγεβο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκόικο Τσίμιροτ στην συνέντευξη του:

«Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκαν όλοι πολύ καλά και έτσι μπόρεσα και εγώ να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα. Οι άνθρωποι στον σύλλογο, αλλά και οι συμπαίκτες μου με «αγκάλιασαν» και με έκαναν να νιώσω πως είμαι χρόνια στην ομάδα. Μιας και ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα στο εξωτερικό με βοήθησαν σε πάρα πολλά πράγματα».

Για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν:

«Φέτος δεν έχουμε ξεκινήσει καλά και είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών, ενώ ξεκινήσαμε και μείον τρεις βαθμούς. Είμαι σίγουρος όμως πως στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε νίκες».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League:

«Στο Europa League παίξαμε καλά, έχοντας μια ομάδα όπως η Φιορεντίνα για αντίπαλο στον όμιλο μας. Είμαι σίγουρος ότι ο ένας πόντος που πήραμε στο εντός έδρας παιχνίδια εναντίον τους, ήταν καλοδεχούμενος, παλεύουμε για την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με αυτό της Βοσνία:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε υψηλότερο επίπεδο από το δικό μας. Υπάρχουν πολλές ομάδες που παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη».

Για τους Έλληνες οπαδούς είπε:

«Οι οπαδοί στην Ελλάδα, είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σε κάθε παιχνίδι, τα γήπεδα είναι γεμάτα. Είναι όλοι, ένα με την ομάδα».

Για την πρώην ομάδα του, την Σαράγεβο:

«Η Σαράγεβο θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα και θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Έπαιξα με καλούς παίκτες, κέρδισα τον τίτλο, ήμασταν σε υψηλό επίπεδο και φυσικά, είχαμε τους οπαδούς μας, που χωρίς αυτούς, τίποτα δε θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Συχνά, θυμάμαι εκείνη την εποχή και είναι κάτι που μου λείπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα