«Σκανάρει» τα ελληνικά ταλέντα

«Σκανάρει» τα ελληνικά ταλέντα

Το βλέμμα σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές έχει στραμμένο ο Παναθηναϊκός, ώστε να κινηθεί ανάλογα είτε τον Ιανουάριο είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.  

«Σκανάρει» τα ελληνικά ταλέντα

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά σε σχέση με την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, με εξαίρεση τον Γιώργο Κουτρουμπή, το «τριφύλλι» δεν διαθέτει γηγενείς ποδοσφαιριστές που να μπορούν να πρωταγωνιστήσουν άμεσα. Η ενίσχυση του ελληνικού στοιχεία έχει τεθεί επί τάπητος στις συζητήσεις του τελευταίου καιρού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρέα Στραματσόνι και η απόφαση των «πρασίνων» είναι η εξής:

Από την στιγμή που οι καλύτεροι Έλληνες αγωνίζονται στο εξωτερικό και κοστίζουν πολύ ακριβά. αναλαμβάνουν δράση οι σκάουτερ του συλλόγου αλλά και άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του «Στράμα», ώστε να υλοποιηθεί το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Ιταλός τεχνικός. Τα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού θα είναι πάνω στους νεαρούς γηγενείς τόσο στην Σούπερ Λίγκα όσο και στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όποτε αυτή ξεκινήσει. Στόχος είναι να προκύψει μία μικρή λίστα με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι να γίνει κίνηση για την απόκτηση τους, η οποία θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Best of internet