Ασίστ ο Μασούντ στη νίκη του Ιράν (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ασίστ ο Μασούντ στη νίκη του Ιράν (vid)

bet365

Βασικός αγωνίστηκε ο Μασούντ στο παιχνίδι του Ιράν με το Ουζμπεκιστάν και μάλιστα έκανε την ασίστ για το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σε καλή μέρα βρέθηκε ο Μασούντ για το Ιράν. Ο άσος του Πανιώνιου, αγωνίστηκε βασικός (για 83') στο παιχνίδι με το Ουζμπεκιστάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μάλιστα, συμμετέχει και στο γκολ που σημείωσε η χώρα του και το οποίο ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, έχει κάνει την ασίστ στον Χοσεϊνί, που στο 27' έκανε το 1-0. Η νίκη αυτή έφερε το Ιράν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Σέ ότι αφορά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, έμεινε και στα 90 λεπτά στον πάγκο. Επόμενο παιχνίδι για τους δύο άσους του Πανιώνιου, αυτό κόντρα στη Νότιο Κορέα στις 11/10.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα