ΑΕΛ: «Να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας ενωμένοι»

ΑΕΛ: «Να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας ενωμένοι»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας ενωμένοι»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει πως πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι και να αντιμετωπίσουν από κοινού τους εχθρούς της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε αυτό το χρονικό σημείο που η ΠΑΕ ΑΕΛ εξυγιάνθηκε εντελώς οικονομικά, έχει αδειοδότηση, έχει αρθεί κάθε επιτήρηση, έχει σταθερό ιδιοκτησιακό καθεστώς, έχει αξιόπιστη διοίκηση, έχει οργανωθεί εξαιρετικά σε διοικητικό επίπεδο από πλευράς στελεχών, αρχίζει και κτίζει με τη βοήθεια του κ. Αναστασιάδη και των συνεργατών του μια αξιόπιστη ποδοσφαιρική ομάδα στη Super League, αρχίζει και κτίζει εξαιρετικές υποδομές (Κ20, Κ17, Κ15) με εξαιρετικούς προπονητές, θέλουμε να δηλώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε αντιπαράθεση, ούτε με παλαιούς ιδιοκτήτες, ούτε με παλαιά διοικητικά στελέχη, ούτε με το αθλητικό σωματείο, ούτε με οποιοδήποτε μέρος των οργανωμένων οπαδών, ούτε με τους βετεράνους, ούτε με τους δημοσιογράφους και δηλώνουμε ότι:

Εκτιμούμε απεριόριστα τα όσα προσέφεραν ο κ. Πηλαδάκης, ο κ. Πλεξίδας και τα διοικητικά στελέχη τα οποία αυτοί επέλεξαν,

Εκτιμούμε απεριόριστα τόσο τους βετεράνους ποδοσφαιριστές ακόμη κι αυτούς που από παραπλάνησή τους τοποθετήθηκαν με υποτιμητικό τρόπο απέναντί μας,

Εκτιμούμε όλους τους οργανωμένους οπαδούς μας και

Εκτιμούμε όλους τους δημοσιογράφους οι οποίοι ασχολούνται με την ΑΕΛ και μ' εμάς

Γιατί όλοι μας έχουμε το ίδιο πάθος και τον ίδιο στόχο:

ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΛ θα πάρει πρωτοβουλίες ώστε να αρθεί κάθε παρεξήγηση με όλα τα θεσμικά – νομικά πρόσωπα και όλα τα φυσικά πρόσωπα με τα οποία υπήρξε αντιπαράθεση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να αρθούν όλες οι παρεξηγήσεις.

Η άποψή μας είναι ότι οι εχθροί της ΑΕΛ δεν είναι εντός των τειχών αλλά είναι εκτός των τειχών και

ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα