Ιλιεφ: «Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ιλιεφ: «Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Οκτώ ποδοσφαιριστές και προπονητές έχουν περάσει από ΠΑΟΚ και Παρτιζάν, ένας εξ αυτών ο Ίβιτσα Ίλιεφ μίλησε για τη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου στο Βελιγράδι.

Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα τη σεζόν 2007-08, μίλησε στο Libero 107. 4 και στην εκπομπή του PAOK24 για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου και όλα όσα ενώνουν τους δύο συλλόγους:

«Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μας, όχι μόνο για μένα αλλά για όλη την ομάδα. Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι για τους φιλάθλους μας που έχουν στενή σχέση, για μένα που φόρεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ, υπάρχει η ιδιαιτερότητα με τον Βλάνταν Ίβιτς, τον οποίο η Παρτιζάν γνωρίζει πολύ καλά. Χαιρόμαστε που δίνουμε αυτό το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ».

Για το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ στη Σερβία και στις τάξεις της Παρτιζάν: «Ξεφεύγει από το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να το πεις με λόγια. Έχουμε πολλά κοινά, είναι το άσπρο και το μαύρο, οι οπαδοί μας που έχουν αναπτύξει αυτές τις σχέσεις. Οι Παρτιζάνοι υποστηρίζουν με την ίδια θέρμη τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν ταξίδια των Σέρβων στη Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, μια σημαντική αλληλοϋποστήριξη, είναι συναισθήματα που τα νιώθεις και δεν μπορείς να το περιγράψεις. Και πιστέψτε με είναι καλύτερο να το νιώθεις...».

Για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου:

«Θα είναι φιλικό αλλά περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, αλλά η Παρτιζάν θα παραταχθεί με όλα της τα αστέρια, αποκλείστηκε στην Ευρώπη - σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει την πορεία του- κέρδισε όμως το ντέρμπι στη σερβική λίγκα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και είναι σε καλή κατάσταση, θα δούμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς:

«Ο Βλάνταν είναι στενός μου φίλος. Είναι άψογος επαγγελματίας , ένας ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή μου, ένας άνθρωπος που είναι 100% στον κόσμο του ποδοσφαίρου και θέλει να δώσει το καλύτερο που μπορεί, μπορεί να κάνει φανταστικά πράγματα με τον ΠΑΟΚ, θα γίνει ένας μεγάλος και σπουδαίος προπονητής, σε προσωπικό επίπεδο κρατάει χαμηλούς τόνους, κοιτάει αυστηρά τη δουλειά του. Αναμφισβήτητα ο ΠΑΟΚ αποτελεί για εκείνον εξαιρετική επιλογή, μια ομάδα με κόσμο».

Για το πέρασμα του από την ομάδα του ΠΑΟΚ και τις αναμνήσεις του:

«Ισχύει ότι δεν πρόλαβα να αγωνιστώ σε καλύτερα χρόνια για τον ΠΑΟΚ, η ζωή όμως είναι τόσο περίεργη, είμαι περήφανος που κατάφερα πολλά πράγματα. Δεν είναι θέμα αν έπαιξα καλά ή όχι, όσο το αν έπαιξα πολύ. Δεν ήμουν στα σχέδια του τότε προπονητή αλλά πάντα θα λέω πως ήμουν υπερήφανος που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ...».

 

Τελευταία Νέα