Η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Καλλιθέα

Η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Καλλιθέα

Γιώργος Τσακίρης
Η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Καλλιθέα

bet365

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα το απόγευμα της Παρασκευής (16:30) στο ΟΑΚΑ με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ανακοινώνει αποστολή.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και στην ΑΕΚ έκλεισαν φιλικό με την Καλλιθέα το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο της Καλλιθέας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Εκτός είναι οι τέσσερις διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζανετόπουλος, Μπάρκας), οι Σιμόες, Βάργκας και Λέσκοτ (πετάει το βράδυ για Αγγλία) καθώς και ο Βούρας που έχει πάρει άδεια.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανέστης, Παπαδόπουλος, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσίγκρι, Ντίντακ, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Λάζαρος, Πλατέλλας, Ζόριτς, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Τσέλιος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα