Βούζας: «Ολυμπιακός, η ευκαιρία της ζωής σου»

Βούζας: «Ολυμπιακός, η ευκαιρία της ζωής σου»

Gazzetta team
Βούζας: «Ολυμπιακός, η ευκαιρία της ζωής σου»

bet365

Για την ευκαιρία που έχει το κάθε παιδί να αναδειχθεί μέσα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, μίλησε ο τεχνικός της Κ-20 Βασίλης Βούζας.

Κάπου στο 1983 ο νεαρός τότε Βασίλης Βούζας που είχε έρθει στην Αθήνα από την Καρδίτσα για να σπουδάσει στην Γυμναστική Ακαδημία βλέπει μια αγγελία σ' εφημερίδα της εποχής η οποία έμελλε να του αλλάξει τη ζωή.

Η αγγελία έγραφε πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί δοκιμές για νεαρούς ποδοσφαιριστές στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να στελεχώσει την Ακαδημία του.Ο Βασίλης Βούζας παίρνει μέρος στα δοκιμαστικά και εισέρχεται στην Ακαδημία. Παίζει στο Εφηβικό, στους Νέους, ως ημιεπαγγελματίας και φτάνει ως την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στα τέλη της δεκαετίας του '80. Μετά από μια θητεία σε πολλές ομάδες της Ελλάδος αποφασίζει να γίνει προπονητής και τα τελευταία τρία χρόνια είναι στο... τιμόνι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος προπονητής μιλάει για εκείνη την εμπειρία που όπως τονίζει του άλλαξε τη ζωή ενώ παράλληλα καλεί τα παιδιά της Αττικής να δηλώσουν συμμετοχή στα ανοιχτά δοκιμαστικά που "τρέχει" αυτή την περίοδο η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Έτσι είναι. Διάβασα αγγελία σε εφημερίδα της εποχής και πήγα στο παλιό Καραϊσκάκη να δοκιμαστώ. Πέρασα και έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Έφτασα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Ήταν άλλη εποχή τότε. Τώρα όλα είναι πιο οργανωμένα και επειδή έχω την τύχη να είμαι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού θα έλεγα ότι οι συνθήκες είναι καλύτερες σήμερα και τα παιδιά που θα επιλεχτουν θα έχουν όλα εκείνα τα εφόδια για να προχωρήσουν και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Εκείνο το δοκιμαστικό μου άλλαξε τη ζωή. Έτσι το είδα εγώ τότε έτσι πρέπει να το βλέπουν και τα παιδιά σήμερα. Είναι τυχερό το παιδί που θα περάσει τις πύλες του Ρέντη. Θα δοκιμαστεί και θα αξιολογηθεί από τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ αλλά και από τους προπονητές της Ακαδημίας και σίγουρα εάν αξίζει θα δουλέψει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες», δηλώνει ο τεχνικός της Κ-20.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα ανοιχτά δοκιμαστικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για παιδιά γεννημένα τα έτη 2004 – 2005 – 2006 – 2007 – 2008 και 2009 και που διαμένουν στο Νομό Αττικής συνεχίζονται με πολύ καλό ρυθμό. Οι δοκιμές έχουν ως σκοπό την ενίσχυση των Αγωνιστικών Τμημάτων Κ13 έως και Κ8.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016. Χωρίς δήλωση συμμετοχής εντός της προθεσμίας, οι αθλητές δεν θα γίνονται δεκτοί στις δοκιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας για εγγραφές
Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 17:00
Τηλέφωνο: 210 - 3418000
Φαξ: 210- 3418002
Email: [email protected]

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα