Στο πλευρό του Μανωλά οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Στο πλευρό του Μανωλά οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Στο πλευρό του Μανωλά οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

bet365

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέκεται στο πλευρό του Στέλιου Μανωλά κάνοντας λόγο για θλίψη για τον πόλεμο που δέχεται ο τεχνικός της Κ-20 της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία και θλίψη τον πόλεμο που δέχεται ο Στέλιος Μανωλάς ακόμα και από μέλη της ενωσίτικης οικογένειας. Δε θα σταθούμε τόσο στην αυστηρή και άδικη κριτική που δέχθηκε ο Στέλιος για την ήττα από τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ ακόμα και του χώρου της ΑΕΚ (ενώ όλοι ήξεραν ότι στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα μας αποτελείτο από παίκτες που ανήκαν ηλικιακά στην αμέσως χαμηλότερη κατηγορία) όσο από παλιούς παίκτες της ΑΕΚ και πρώην συμπαίκτες του που ανήκουν στην οικογένειά μας. Για μια μία ακόμα φορά θα κάνουμε έκκληση για ενότητα, για χαμηλούς τόνους και για σεβασμό στα ιστορικά κεφάλαια αυτού του συλλόγου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα