Αναμένεται... χαμός στο ντεμπούτο του Κοσόβου στην Αλβανία!

Αναμένεται... χαμός στο ντεμπούτο του Κοσόβου στην Αλβανία!

bet365

Στην Σκόνδρα της Αλβανίας θα κάνει το εντός έδρας ντεμπούτο της, η εθνική ομάδα του Κοσόβου! Ήδη υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και έχουν προπωληθεί πάνω από 16.000 εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Κροατία.

Το «Rexhep Rexhepi» δεν είναι ακόμη έτοιμο να ανοίξει τις θύρες του και έτσι η εθνική ομάδα του Κοσόβου θα δώσει το πρώτο (τυπικά) εντός έδρας ματς στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα το «Stadiumi Loro Boriçi» στη Σκόδρα, που συνορεύει με το Κόσοβο θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αποψινή αναμέτρηση με την Κροατία.

Θυμίζουμε ότι το Κόσοβο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ισοπαλία στην Φινλανδία.

Βλέψεις στην ομάδα υπάρχουν και μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου της εθνικής, Κάντρι Βέσελι διαμήνυσε ότι θα υπάρξει μπόνους 100.000 ευρώ στην περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση.

Όσο για το πόσος κόσμος υπολογίζεται; Ο Γενικός Γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Κοσόβου, Ερόλ Σαλίχου δήλωσε ενθουσιασμένος από την προπώληση μιας και σε 2-3 ώρες... έφυγαν 16.000 εισιτήρια! Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ένα δύσκολο το βράδυ για την Κροατία, με τις Αρχές να ανησυχούν για επεισόδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα