Φτάνουν τις 350.000 οι απαιτήσεις του Κουτρουμπή

Φτάνουν τις 350.000 οι απαιτήσεις του Κουτρουμπή

Gazzetta team
Φτάνουν τις 350.000 οι απαιτήσεις του Κουτρουμπή

bet365

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Κουτρουμπή προκειμένου ο έμπειρος αμυντικός να παραμείνει στο... τριφύλλι συνεχίζονται, με τον ίδιο να ζητάει αποδοχές που φτάνουν με τα μπόνους τις 350.000 ευρώ.

Ένας από τους παίκτες που στον Παναθηναϊκό θέλουν να ανανεώσουν το συντομότερο δυνατό, καθώς έχει εκφραστεί γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια ο Αντρέα Στραματσόνι, είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο έμπειρος αμυντικός ακόμα δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, με τις επαφές να συνεχίζονται.

Οι δύο πλευρές ακόμα δεν έχουν έρθει σε συμφωνία ωστόσο είναι δεδομένο πως θα συνεχιστούν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Live Sport», ο Κουτρουμπής ζητάει από τους... πράσινους 250.000 ευρώ το χρόνο, τα οποία με την κλιμακούμενη αύξηση θα φτάσουν τα 350.000. Στο... τριφύλλι προσφέρουν τα ίδια αλλά με την μορφή μπόνους κάτι που σίγουρα δεν εξασφαλίζει τα χρήματα που ζητάει ο παίκτης, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα