Ευχάριστα τα νέα για Κουλιμπαλί

Ευχάριστα τα νέα για Κουλιμπαλί

Gazzetta team
Ευχάριστα τα νέα για Κουλιμπαλί

bet365

Τα χειρότερα γλίτωσε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί με τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού να έχει μια απλή σύσπαση και όχι θλάση.

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ουσμάν Κουλιμπαλί βγαίνει με αναγκαστική αλλαγή και οι φόβοι για θλάση που θα τον άφηναν εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 μέρες, έκαναν την εμφάνισή τους. Ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος δεξιός οπισθοφύλακας του... τριφυλλιού ταξίδεψε στο Μάλι μιας και βρισκόταν στις κλήσεις για τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού το προσεχές Σαββάτο στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ, έκανε εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρυντικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις εξετάσεις που έκανε στο Μάλι, ο Κουλιμπαλί δεν έχει υποστεί θλάση, αλλά έχει μια απλή σύσπαση και μάλιστα τα δημοσιεύματα από την χώρα του έκαναν λόγο πως αν καταφέρει να προπονηθεί την Παρασκευή, θα παίξει κανονικά στο ματς του Σαββάτου. Μια εξέλιξη που φυσικά επιβεβαιωθεί, μόνο χαρούμενους αφήνει τους πάντες στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα