Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Σαλίνο

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Σαλίνο

Gazzetta team
Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Σαλίνο

bet365

Την ενίσχυση στην δεξιά πλευρά της άμυνάς τους εξετάζουν στον Πειραιά με τον Λεάντρο Σαλίνο να εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο.

Οι Πειραιώτες έχοντας αυτή την στιγμή μόνο τον Φιγκέιρας ως δεξί μπακ, περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί, προκειμένου να δυναμώσουν και άλλο στην θέση αυτή. Από το πως θα είναι ο Νορβηγός θα εξαρτηθεί και αν θα γίνει κίνηση και για άλλον παίκτη, με την εφημερίδα «Live Sport» πως στον Ολυμπιακό είναι... ανοικτοί για απόκτηση δεξί μπακ και αν τελικά όντως παρθεί η απόφαση το όνομα του Λεάντρο Σαλίνο είναι μέσα σε αυτά που παίζουν, με τον Βραζιλιάνο να είναι ελεύθερος. Επίσης οι πρωταθλητές κοιτάζουν και την περίπτωση του 18χρονου παίκτη του Ατρομήτου Αλέξανδρου Κατσάνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα