Τίμησε τον Θ. Παπαδόπουλο ο Ηρακλής

Τίμησε τον Θ. Παπαδόπουλο ο Ηρακλής

Gazzetta team
Τίμησε τον Θ. Παπαδόπουλο ο Ηρακλής

bet365

Γήπεδο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος» θα ονομάζεται πλέον αυτό της Νέας Ζωής, μετά από σχετική εκδήλωση στη μνήμη του πρώην προέδρου του Ηρακλή και της ΑΕ Ποντίων. Φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Εκδήλωση στη μνήμη του πρώην προέδρου των Ηρακλή και ΑΕ Ποντίων Θοδωρή Παπαδόπουλου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στη Νέα Ζωή. Οι δύο ομάδες έπαιξαν φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο... γηραιός επικράτησε με 6-0, ενώ στο ημίχρονο έγινε τελετή μετονομασίας του γηπέδου, που πλέον θα λέγεται γήπεδο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος». Μάλιστα είχαν τυπωθεί και μπλουζάκια που έγραφαν "ΤΕΟ 52" όσα δηλαδή και τα χρόνια που έζησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλης Μπουκουβάλας ο οποίος έδειξε πως δεν ξέχασε τον άνθρωπο που τον είχε πάει στους... κυανόλευκους της Θεσσαλονίκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα