Καγιούλης: «Δεν μπορούν να κάνουν έξωση στην ΠΑΕ»

Καγιούλης: «Δεν μπορούν να κάνουν έξωση στην ΠΑΕ»

Gazzetta team
Καγιούλης: «Δεν μπορούν να κάνουν έξωση στην ΠΑΕ»

bet365

Στην... αντεπίθεση περνάει η ΠΑΕ Ηρακλής και δια μέσου του Νίκου Καγιούλη που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ ξεκαθαρίζει πως ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να της κάνει έξωση από την Μίκρα.

Ο Καγιούλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4» αναφέροντας τα εξής:
Αναφορικά με την απόλυση Σαρλή: «Για μένα η δουλειά του δεν ήταν καλή, οποιοσδήποτε δουλεύει για τον Ηρακλή αξιολογείται και έτσι αξιολογήθηκε και ο κ. Σαρλής. Δεν θέλω να μεταφέρω άλλες πληροφορίες. Δεν είναι θέμα προσωπικό, έχει να κάνει με τις λειτουργίες μιας ΠΑΕ και με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχει ένας υπεύθυνος ασφαλείας».

Αναφορικά με την ανακοίνωση και τους «φουσκωτούς» στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Με εξόργισε αφάνταστα η συγκεκριμένη ανακοίνωση γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στα μέτρα ασφαλείας ήταν «παρών» και ο κ.Πετρίδης. Ο Ηρακλής ποτέ δεν ζήτησε επιπρόσθετα μέτρα. Ας ρωτήσουν και την αστυνομία και όποιον θέλουν. Υπήρχε μια έξτρα διμοιρία των ΜΑΤ την οποία την είχε ζητήσει ο Πανιώνιος , λόγω ότι θα ερχόταν 80 άτομα , φίλαθλοι της ομάδας. "Φουσκωτοί" δεν υπάρχουν στον Ηρακλή, έχει σεκιούριτι που συνεργάζεται τόσο χρόνια και υπεύθυνους ασφαλείας. Από εκεί και πέρα δεν ήμουν «παρών» αλλά με τις πληροφορίες που έχω, δεν έγιναν αυτά τα οποία διαβάζω. Έγινε ένα επεισόδιο κατά την έξοδο του κ.Μπουγιουκλή και του κ.Μπέκα. Δέχτηκαν επίθεση από 15-20 άτομα της Αυτόνομης και επενέβη η ασφάλεια του γηπέδου και μετά ανέλαβαν τα ΜΑΤ. Εγώ προσωπικά τα καταδικάζω, δεν είναι δυνατόν να φτάνουμε σε τέτοιο σημείο και να υπάρχουν αψιμαχίες με φιλάθλους του Ηρακλή.

Για την έξωση που ετοιμάζονται να κάνουν στην ΠΑΕ:

«Έξωση από τα γραφεία της Μίκρας δεν μπορεί να γίνει γιατί υπάρχει μια σύμβαση μέχρι το 2021, όποιος προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο θα κινηθούμε νομικά απέναντί του και φυσικά θα το αποτρέψουμε».

Αναφορικά με τον ρόλο του στον Ηρακλή: «Κάνω διαχείριση, διοίκηση και χρηματοδότηση του Ηρακλή. Αν δεν ήμουν εγώ και οι συνεργάτες μου δεν ξέρω που θα ήταν ο Ηρακλής. Μέχρι στιγμής που μιλάμε έχω βάλει, 395.000 ευρώ, ένα ποσό που μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει τριπλασιαστεί. Οι εισπράξεις της ΠΑΕ Ηρακλής είναι ελάχιστες αν όχι γελοίες, οι εκχωρήσεις έχουν γίνει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο στους παίκτες και σε προμηθευτές, άρα ελάχιστα είναι τα χρήματα που ήρθαν στα ταμεία…»

Που έχουν πάει αυτά τα χρήματα που βάλατε;

«Αν σκεφτείτε τις άδειες και τις υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ Ηρακλής θα καταλάβετε πόσα χρήματα χρειάζονται. Ο Ηρακλής για να λειτουργήσει ανά μήνα θέλει 150.000-200.000 ευρώ. Αναφέρομαι στα έξοδα ποδοσφαιριστών , σε μισθούς, δόσεις συμβολαίων , ξενοδοχεία και μετακινήσεις. Θα φτάσουμε σε τριπλασιασμό αυτού του ποσού από την εταιρία μου, όπως τα βλέπω».

Αναφορικά με τα κουπόνια: «Θέλω να κάνω μια πρόταση-πρόσκληση στην «Αυτόνομη θύρα 10», εάν αγαπάνε την ομάδα και ενδιαφέρονται. Θα βγάλουν μια επιτροπή δική τους και θα έρχονται μαζί με μένα μετά από κάθε παιχνίδι, θα βλέπουμε πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια που θα κοπούν για τη θύρα 10, θα τα συγκεντρώνουμε, θα τους συνοδεύω στα αποδυτήρια και θα τα παραδίδουμε στους παίκτες. Αν έχουν οποιανδήποτε αμφιβολία για το που πάνε τα λεφτά, μπορούμε να συμφωνήσουμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα