Sex tape από παίκτες της Εϊμπάρ και δημόσια συγγνώμη

Gazzetta team
Sex tape από παίκτες της Εϊμπάρ και δημόσια συγγνώμη

bet365

Σάλος στην Ισπανία με Sex tape που γύρισαν δύο παίκτες της Εϊμπάρ με μία κοπέλα. Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν άμεσα συγγνώμη.

Από τις πρώτες ειδήσεις στην Ισπανία είναι αυτή των δύο παικτών της Εϊμπάρ που γύρισαν Sex tape μαζί με μία κοπέλα. Συγκεκριμένα οι Αντόνιο Λούνα και Σέρτζι Ενρίκ έκαναν ότι έκαναν και το έβγαλαν βίντεο, αυτό διέρρευσε και όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός. Οι δύο παίκτες ζήτησαν άμεσα συγγνώμη αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε συγγνώμη που αυτές οι εικόνες διέρρευσαν, χωρίς τη γνώση μας ή ακόμη περισσότερο τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε που με την πράξη μας αυτή πλήττεται όχι μόνο η δική μας εικόνα, αλλά και αυτή του συλλόγου μας. Ξέρουμε πως ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να αποτελούμε πρότυπο για όλους, κυρίως για τους νέους και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον με τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να μην πλήξει το σύλλογο και τους συμπαίκτες μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η κοινή δήλωση των δύο παικτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα