Tίμησε τον Βέλλιο η ελληνική λέσχη Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid,pics)

Tίμησε τον Βέλλιο η ελληνική λέσχη Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid,pics)

Θάνος Σαρρής
Tίμησε τον Βέλλιο η ελληνική λέσχη Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid,pics)

bet365

Αντιπροσωπεία της ελληνικής λέσχης Νότιγχαμ Φόρεστ απένειμε τιμητική πλακέτα στον Απόστολο Βέλλιο και εκείνος μίλησε για τη νέα του ομάδα και το βάρος της φανέλας της. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Φέτος, η Νότιγχαμ Φόρεστ συμπλήρωσε 150 χρόνια ζωής. Έπρεπε να φτάσει το 2016, ωστόσο, για να βρεθεί ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα της! Για την ακρίβεια, αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει νωρίτερα. Το 2008 ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος παραχωρήθηκε δανεικός στους Reds από την Κόβεντρι, όμως στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε πριν προλάβει να αγωνιστεί με τον ιστορικό σύλλογο.

Ο Απόστολος Βέλλιος, αντίθετα, όχι απλά έχει πάρει μπρος, αλλά έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα των Μίντλαντς πάνω του με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε απέναντι στην Άστον Βίλα και κυρίως με το θεαματικό του ψαλίδι με τη Ρόδεραμ. Ο Έλληνας φορ βρέθηκε στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και η ελληνική λέσχη φιλάθλων Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχασε ευκαιρία. Για όσους αναρωτιούνται σχετικά με την παρουσία των φίλων της Φόρεστ στην Ελλάδα, η λέσχη έχει πάνω από 50 καταγεγραμμένα μέλη και είναι επίσημα αναγνωρισμένη από το σύλλογο!

Η συνάντηση έγινε στο sloop στη Βουλιαγμένη. Ο Βέλλιος έφτασε με μπλουζάκι της εθνικής ομάδας και άκουσε την αντιπροσωπεία των μελών να του μεταφέρει την χαρά που επιτέλους ένας συμπατριώτης τους φοράει τη φανέλα του συλλόγου. Eκείνος με τη σειρά του αποκάλυψε πως κατάλαβε το ακριβές μέγεθος της νέας του ομάδας το καλοκαίρι, όταν είδε το ντοκιμαντέρ Ι believe in miracles, το οποίο εξιστορεί την πορεία της θρυλικής Φόρεστ του Μπράιαν Κλαφ που από τη δεύτερη κατηγορία έφτασε να κατακτήσει πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης.

Αυτό το τεράστιο παρελθόν είναι που κάνει την ανάγκη για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία επιτακτική και τις απαιτήσεις του κόσμου τεράστιες. «Είναι πολύ μεγάλες οι απαιτήσεις του κόσμου και η πίεση, αφού πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην φορ του Ηρακλή. Παράλληλα, πρόσθεσε πως η Championship είναι μια πολύ απαιτητική κατηγορία, με συνεχή και υψηλής έντασης ματς. Δείχνει ωστόσο ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανταπεξέλθει και τα πρόσφατα γκολ του τον έχουν ήδη βάλει για τα καλά στις καρδιές των οπαδών. Επίσης, είπε ότι στα αποδυτήρια η Φόρεστ είναι ένα πολύ δεμένο σύνολο. Ο ίδιος κάνει παρέα με όλους και κυρίως με τον Πορτογάλο Περέιρα.

Η αντιπροσωπεία του μίλησε για τα συχνά ταξίδια που γίνονται στην Αγγλία, του απένειμε τιμητική πλακέτα, τον έκανε επίτιμο μέλος της λέσχης, έχοντας κρατήσει για εκείνον το νούμερο 39 που φοράει στη φανέλα και του έδωσε διάφορα δώρα. Εκείνος με τη σειρά του υπέγραψε στη φανέλα που του έφεραν και ανανέωσε το ραντεβού με τα μέλη για το City Ground!

Δείτε video του gazzetta.gr και φωτογραφίες

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα