Το βίντεο με τα δάκρυα του Μπονούτσι για τον γιο του (vid)

Το βίντεο με τα δάκρυα του Μπονούτσι για τον γιο του (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το βίντεο με τα δάκρυα του Μπονούτσι για τον γιο του (vid)

bet365

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την περιπέτεια υγείας του γιου του, ο Λεονάρντο Μπονούτσι, που τους τελευταίους μήνες έβλεπε τον μικρό Ματέο να ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα και να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο...

Ο διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους, στο περιθώριο της συνέντευξη Τύπου στην οποία εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην «σκουάντρα ατζούρα» ενόψει των δύο αγώνων των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με την Ισπανία και το FYROM, μίλησε για τον γιο του, Ματέο, που αποδεικνύεται... μεγάλος μαχητής.

Το παιδί, είχε εισαχθεί ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον Αύγουστο, έχοντας υποβληθεί έκτακτα σε χειρουργική επέμβαση, στα τέλη Ιουλίου.

Η κατάσταση έδειχνε να επιδεινώνεται, όμως ευτυχώς το παιδί φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα και αυτό δίνει δύναμη στον Μπονούτσι που ανέφερε με δάκρυα στα μάτια:

«Αυτό που συνέβη με έκανε πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω το γιο μου και τη γυναίκα μου γιατί περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και συνεχίζουμε να παλεύουμε μαζί. Μετά το ματς με την Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2016 όταν έχασα το πέναλτι δεν μπορούσε να κοιμηθώ. Αλλά τώρα βλέπω ότι αυτό δεν έχει σημασία. Το σημαντικότερο είναι όταν βάζουν τον γιο σου στο χειρουργείο.

Όταν νιώθεις καλά σε καρδιά και κεφάλι, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα