Βίκτωρας Μητρόπουλος: «Παράνομη η διαδικασία της ΕΠΟ για τις εκλογές»

Gazzetta team
Βίκτωρας Μητρόπουλος: «Παράνομη η διαδικασία της ΕΠΟ για τις εκλογές»

bet365

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος παραδέχτηκε ότι προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της διαδικασίας που έχει εφαρμόσει η ΕΠΟ για τις επερχόμενες εκλογές.

Οι δηλώσεις του στο «Metropolis» για:

Την προσφυγή του: «Έγινε μια αίτηση από μένα, η οποία υποστηρίζει ότι η διαδικασία που ακολουθεί η ΕΠΟ για τις εκλογές είναι παράνομη. Σύμφωνα με τον νόμο Ορφανού, στις εκλογές δεν ψηφίζουν οι ενώσεις με τρεις ψήφους η καθεμιά, αλλά ένα σώμα εκλεκτόρων. Είναι μια παρανομία όλη αυτή η διαδικασία και όποια παράταξη έχανε τις εκλογές θα είχε κάθε δικαίωμα να ακυρώσει τη διαδικασία».

Το τι μέλλει γενέσθαι: «Πρότεινα κάποια πρόσωπα εκλεκτά στελέχη της ποδοσφαιρικής οικογένειας, τα οποία αν το δεχθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο θα στελεχώσουν μια προσωρινή διοίκηση που θα επαναφέρει τη νομιμότητα στην ΕΠΟ. Με τις νέες δικογραφίες που θα έρθουν, δεν θα μείνει ούτε κλητήρας στην ΕΠΟ που δεν θα εμπλέκεται σε δίκη».

Τους ανθρώπους που προτείνει να στελεχώσουν την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ: «Από τα 30 ονόματα που προτάθηκαν, υπάρχουν 7-8 βετεράνοι ποδοσφαιριστές. Οι Καμάρας, Δομάζος, Σκαρτάδος, Τουτζιάρης, Βαλαώρας, Μαχλάς, παίκτες που άφησαν τη σφραγίδα τους και έμπειροι διοικητικοί παράγοντες. Θα ανακοινωθούν σύντομα».

 

Τελευταία Νέα