«Τέλος» η επιτήρηση για την ΑΕΛ

«Τέλος» η επιτήρηση για την ΑΕΛ

«Τέλος» η επιτήρηση για την ΑΕΛ

bet365

Ευχάριστα νέα για τους «βυσσινί» από το τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Καλά ήταν τα νέα για την ΑΕΛ την Τετάρτη, αφού το τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να αναστείλει τη διαδικασία επιτήρησης, δείχνοντας πως τα... θέματα που υπήρχαν, έχουν πλέον αποκατασταθεί και η ΠΑΕ βαδίζει σε σωστό δρόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει, με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, ότι σήμερα το τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ελέγχοντας τη λειτουργία της ΠΑΕ, τον τρόπο διοικήσεως και όλα τα οικονομικά στοιχεία, ανέστειλε τη διαδικασία επιτήρησης, στην οποία βρισκόταν συνεχώς η ΠΑΕ ΑΕΛ από την ίδρυσή της το 2014.

Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την, με αργά αλλά σταθερά βήματα, πρόοδο της ομάδας μας σε όλους τους τομείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα