Συνέχεια στην κόντρα του με τη Ροστόφ δίνει ο Σαββίδης

Συνέχεια στην κόντρα του με τη Ροστόφ δίνει ο Σαββίδης

bet365

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στη μεγάλης κυκλοφορίας καθημερινή εφημερίδα της Ρωσίας, «Izvestia», ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ροστόφ.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην ομάδα χάντμπολ της Ρωσίας, στην αγάπη του για το γυναικείο χάντμπολ, ενώ στάθηκε και στην αντιπαράθεσή του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ροστόφ, που ίσως λυθεί στα δικαστήρια, κάνοντας λόγο για κοροϊδία εκ μέρους της διοίκησης στο θέμα της χορηγίας.

Πιο αναλυτικά για το θέμα της διαφήμισης και των χρημάτων, που κατέβαλλε μέσω της εταιρείας «Agrocom»,ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε:

«Δεν υπάρχει σκάνδαλο, ούτε άγνοια. Η λογική είναι ξεκάθαρη και κατανοητή. Θα πάρεις τα χρήματα υπό κάποιους όρους. Δεν σου αρέσει, δεν τα παίρνεις, εγώ δεν πίεσα κανέναν. Δε θέλαμε να αντικαταστήσουμε τον κεντρικό χορηγό της Ροστόφ, «TNS-Energo», το οποίο είναι απέναντι στους κανονισμούς της UEFA, που απαγορεύει την αλλαγή κεντρικού χορηγού κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το ζητούμενο είναι ότι ήρθαν (σ.σ. από τη διοίκηση της Ροστόφ) και ζήτησαν τη βοήθεια μας. Προκειμένου να ξεκλειδώσουν οι λογαριασμοί και να μπορέσει η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη, μας ζητήθηκε να πληρώσουμε τα έξοδα δύο μηνών. Από την πλευρά μας για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο πληρώσαμε περισσότερα από 110 εκατομμύρια ρούβλια (σχεδόν 1,6 εκατομμύρια ευρώ). Ειδικότερα, πριν από το ταξίδι στο Μόναχο, δώσαμε για το σκοπό αυτό 63,5 εκατομμύρια ρούβλια (910.000 ευρώ) βάζοντας έναν όρο: “Πληρώνουμε το ταξίδι και τα ξενοδοχείο, αλλά θέλουμε να διαφημιστούμε στη φανέλα της ομάδας”.

Επιδιώξαμε αυτή την συμφωνία γιατί θέλαμε να διαφημιστούμε στη γερμανική αγορά, μας ενδιαφέρει η προώθηση της εταιρείας μας στη Γερμανία. Βοηθήσαμε τη Ροστόφ να πληρώσει τα τρέχοντα χρέη και τους φόρους, αλλά ξαφνικά μας απάντησαν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τη διαφήμιση στη φανέλα, επειδή αυτό λέει η ΟΥΕΦΑ. Ρωτάω, λοιπόν, γιατί είπαν ναι στη συμφωνία και πήραν τα χρήματα, από την στιγμή που γνώριζαν τους κανονισμούς;».

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα