Καμία ανησυχία στον Ηρακλή για Λάζαρ

Καμία ανησυχία στον Ηρακλή για Λάζαρ

Καμία ανησυχία στον Ηρακλή για Λάζαρ

bet365

Αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι άνθρωποι του Γηραιού στο θέμα του Λάζαρ, κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Στο προσκήνιο του ρεπορτάζ του Ηρακλή, επέστρεψε τις τελευταίες ώρες το θέμα του Λάζαρ και τις ενδεχόμενης αφαίρεσης βαθμών, λόγω των χρεών της ΠΑΕ προς τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά, η θέση της διοίκησης παραμένει σταθερά αισιόδοξη.

Όπως τονίζουν, είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και οι συζητήσεις είναι σε αρκετά καλό κλίμα, με την συμφωνία να είναι... προ των πυλών. Μάλιστα, έχει ήδη σταλεί στον εκπρόσωπό του συμφωνητικό διακανονισμού και αναμένεται η απάντησή του.

Έτσι, κόντρα σε όσα γράφονται, από την πλευρά της η ΠΑΕ τονίζει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μιας και όλα δείχνουν πως το όλο θέμα θα έχει πολύ σύντομα ευτυχή κατάληξη, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα