Το γούρι του Ζέκα πριν τους αγώνες (gifs)

Το γούρι του Ζέκα πριν τους αγώνες (gifs)

Νίκος Ρόλλας
Το γούρι του Ζέκα πριν τους αγώνες (gifs)

bet365

Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει την... ιεροτελεστία του Κάρλος Ζέκα πριν από κάθε αγώνα του Παναθηναϊκού.

Όπως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Κάρλος Ζέκα κάνει κάτι συγκεκριμένο πριν από κάθε παιχνίδι... Θέλετε να το πείτε γούρι, θέλετε να το πείτε συνήθεια, θέλετε να το πείτε ιεροτελεστία; Το σίγουρο είναι οτι ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού κάνει την συγκεκριμένη κίνηση πριν από κάθε παιχνίδι.

Αφού λοιπόν οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της αναμέτρησης, γίνει η επίσημη παρουσίασή τους και οι αρχηγοί ανταλλάξουν τα καθιερωμένα λάβαρα πριν, το... μηχανάκι του «τριφυλλιού» κατευθύνεται προς τον πάγκο της ομάδας.

Εκεί τον περιμένει ο φροντιστής της ομάδας, Νεκτάριος Διαμαντάκος. Ο Ζέκα του παραδίδει το λάβαρο και αμέσως μετά του τρίβει το αυτί, όπως μπορείτε να δείτε προς επιβεβαίωση και στα παρακάτω videos...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα