Τζιμπούρ: «Περήφανος για τις νέες φανέλες»

Τζιμπούρ: «Περήφανος για τις νέες φανέλες»

Ο Ράφικ Τζιμπούρ μίλησε για τις νέες φανέλες του Άρη, για την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και για τον συμπατριώτη του, Ματζίντ Μπουγκέρα.

Τζιμπούρ: «Περήφανος για τις νέες φανέλες»

«Νιώθω περήφανος για τις νέες φανέλες. Το πιο σημαντικό όμως είναι να να κερδίζουμε. Όποια φανέλα και αν φοράμε, πρέπει να την ιδρώνουμε και να φτάνουμε στη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Τζιμπούρ ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στον βαθμό ετοιμότητάς του. 

«Προπονούμαι εδώ και τρεις εβδομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, τον τρόπο που με αντιμετωπίζει ο προπονητής και γενικά από την προσαρμογή μου στην ομάδα. Πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα θα είμαι σε θέση να πάρω κάποια πρώτα λεπτά σε κάποιο φιλικό».

Τελευταίο απόκτημα για την ομάδα του Αρη ήταν ο Ματζίντ Μπουγκερά, συμπατριώτης του Τζιμπούρ, με τον τελευταίο να αποθεώνει τον πρώην αρχηγό της εθνικής Αλγερίας. «Είμαι περήφανος που μπορέσαμε και τον πήραμε. Μιλάμε για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου. Βέβαια πλησιάζει προς τη δύση της καριέρας του, όμως είναι σημαντικό για την ομάδα να διαθέτει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο που αγωνίζεται. Παίκτες που έχουν πάθος για τη νίκη και μπορούν να της προσδώσουν ποιότητα»

Best of internet